Altar în banca lui Andrei, băieţelul găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi. Toţi cei dragi îl plâng

E un altar acum în banca în care stătea la şcoală Andrei, băieţelul găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi. E plâns de învăţătoare şi de colegi, de vecini, fiind un copil extrem de iubit. Mama lui e în Italia la muncă.

M.C.B., luni 26 noiembrie 2018 , 14:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andrei a întârziat luni la şcoală. Şcoala e chiar peste drum de casa lui, iar învăţătoarea a trimis-o pe bunica unui alt băieţel să meargă să îl aducă. Femeia l-a găsit fără suflare, în pat. Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la şcoală trebuia doar să traverseze strada, în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin

Vestea morţii lui Andrei a cutremurat întregul cartier, iar la şcoală, pe banca din primul rând în care stătea Andrei a fost aprinsă o lumnare.

Învăţătoarea lui e sfâşiată de durere:" Era un copil extraordinar. Una dintre bunicile de la noi din clasă s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Şi a venit să-mi spună..."

Femeia plânge în hohote pe holul şcolii, la fel fac vecinele din cartier. Un copil extraordinar, spun toţi cei care l-au cunoscut.

Femeia care l-a găsit fără suflare, bunica unui coleg de-ai lui Andrei îl cunoştea foarte bine: "Era un copil foarte deştept, foarte.... Venea şi scria teme cu nepoţelul meu, erau în aceeaşi clasă. Era culcat în pat, am strigat la el, nu mai răspundea. Am sărit gardul. Bunica lui dormea. Ea l-a crescut de mic. Un copil foarte bun, şi necăjit şi tot învăţa..."

Sursă: observator.tv


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si