Altex deschide pe 22 noiembrie un nou magazin în Suceava!

Altex România continuă să-şi extindă reţeaua naţională de magazine! După deschiderea celui de-al 101-lea magazin la Roman, Altex continuă extinderea în zona Moldovei. Pe 22 noiembrie este programată deschiderea unui al 4-lea magazin Altex în judeţul Suceava (şi al 102-lea), în incinta Egros Shopping.

Author: M.C.B. miercuri 21 noiembrie 2018 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Până acum în municipiul Suceava existau 2 magazine Altex, unul localizat în incinta Iulius Mall, deschis anul acesta în mai şi unul localizat în Complexul Comercial Bucovina. Tot în judeţul Suceava mai există un magazin Altex, în localitatea Fălticeni, în Centrul Comercial Nada Florilor. Egros Shopping a fost conceput ca un mall pentru sucevenii cu venituri medii şi a fost inaugurat anul acesta, în mai.

Acesta se distinge prin suprafaţa construită de circa 20.000 mp, investiţia ridicându-se la peste 15 milioane euro. În incinta complexului se regăsesc facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi achiziţie de bunuri precum: magazine de îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, farmacii, spaţii de joacă, food court, zonă de mobilă şi auto, dar şi noul magazin de electronice şi electrocasnice, Altex.

Noul magazin, Altex Suceava Egros, te aşteaptă la marea deschidere cu oferte speciale, între 22 şi 24 octombrie. Vei avea la dispoziţie 4 zile de oferte speciale ca să mergi în magazin, să cauţi produsele care te interesează, să stai de vorbă cu consultanţii şi să profiţi de toate reducerile pregătite.

Altex Suceava Egros este în complexul comercial Egros, pe Calea Unirii, numărul 27.

Noul magazin va oferi o gamă variată de produse şi preţuri foarte bune la zeci de produse: electronice, electrocasnice, IT, telefoane, televizoare, auto, dar şi la categorii noi, pe care marele retailer le-a introdus în oferta sa în ultimul an. Ca de obicei ofertele pregătite de Altex vor fi semnalate într-un catalog special lansat cu ocazia deschiderii magazinului. Deschiderea magazinului coincide şi cu cel mai mare eveniment de cumpărături online- Black Friday aşa că ar fi bine să faci o vizită noului magazin şi să fii la curent cu noile oferte şi surprizele pregătite. În magazin vei fi întâmpinat de consultanţi care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii, vei putea să testezi produsele, să compari variante de produse, dar şi să optezi pentru o opţiune de finanţare dacă nu ai posibilitatea sau nu vrei să dai toţi banii dintr-o dată. Totodată, vei beneficia de servicii de livrare pentru produsele cumpărate la uşa case tale.

Altex este în plină expansiune, astfel că luna trecută a sărbătorit deschiderea celui de-al 100-lea magazin din reteaua proprie de magazine, în Oradea, în incinta Lotus Retail Park, unul din cele mai mare centre comerciale din municipiu, urmată de deschiderea Altex Roman Value Centre la începutul lunii noiembrie.  Planul de extindere Altex a fost completat de construcţia unui centru logistic, localizat lângă Bucureşti, în comuna Dragomireşti Vale, pe un teren de 15,2 ha, achiziţionat cu aproximativ 5.5 milioane euro.

Scopul acestui centru logistic este de a găzdui toate produsele marelui retailer, de la electronice şi electrocasnice până la componente IT şi accesorii. Noul centru logistic va avea peste 200 de angajaţi, iar suprafaţa de 3500 mp va fi ocupată de zona de birouri, zone administrative, dotate cu echipament de ultimă generaţie, zone de training respectiv de relaxare. Pe aceasta suprafaţă se vor dezvolta 4 depozite care vor reduce costurile operaţionale şi vor optimiza serviciile de livrare. Mai multe informaţii despre marea deschidere Altex Suceava Egros găseşti pe site-ul altex.ro, dar şi pe pagina de Facebook a evenimentului care te pune la curent cu ultimele noutăţi!
 

Despre Altex România 

Altex România este liderul pieţei de retail din România, în domeniul IT&C, de peste un sfert de secol. La Altex găseşti o gamă variată de produse electro-IT, dar şi de produse auto, de îngrijire personală, baby, voiaj de cea mai bună calitate, la preţuri accesibile pentru toţi.

În magazinele Altex ai parte de cea mai bună îndrumare ca să faci cele mai bune alegeri pentru tine, indiferent dacă cumperi produse pentru o casă nouă sau pentru a înlocui ceva mai vechi, poţi alege cele mai bune soluţii de finanţare şi nu în ultimul rând ai livrarea produselor asigurată, tocmai la uşa casei tale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si