O femeie în vârstă de 62 de ani a povestit cum trebuie să-și scoată dinții de fiecare dată când merge să mănânce împreună cu soțul ei în vârstă de 25 de ani.

Citește și: O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant

Cheryl McGregor, este bunică de 17 ani, dar trăiește o nouă idilă la bătrânețe cu soțul ei, Quran McCain, în vârstă de 25 de ani.

Videoclipurile postate de cuplu pe TikTok strâng milioane de urmăritori după ce femeia a ales să împărtășească detalii intime despre relația lor.

"Am 62 de ani și trebuie să-mi scot proteza când mănânc împreună cu soțul meu de 25 de ani, dar el încă mă iubește", spune femeia.

Cheryl McGregor, alături de soțul ei mult mai tânăr

Cheryl McGregor își dorește un copil cu soțul de 25 de ani

Cheryl McGregor și-a lăsat urmăritorii fără cuvinte când a dezvăluit planurile celor doi: "Încercăm să facem totul pentru a avea un copil".

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Femeia are doi copii mai mari decât vârsta soțului ei, dar acest lucru nu pare să-i deranjeze pe niciunul. 

"O să-mi scot dinții ca să pot mânca"

Într-o postare distribuită recent pe TikTok (@oliver6060), cuplul care are o diferență de vârstă de 37 de ani poate fi văzut jucând „piatră, hârtie, foarfecă”.

Stând în parcarea unui fast-food, cu o masă de burgeri și cartofi prăjiți în față, cei doi fac ture în jurul unui stâlp și mănâncă pe rând din mâncarea la pachet.

„Bine, acum o să-mi scot dinții ăștia ca să pot mânca”, spune femeia înainte de a lua o mușcătură uriașă dintr-un burger.

@oliver6060 🪨📄✂️@King 🤴🏾 Quran #fyp #couplecomedy #agegap #rockpaperscissors ♬ original sound- Queen cheryl 👸

Postări cu milioane de vizualizări

În doar câteva zile, postarea a devenit virală, strângând 2,2 milioane de vizualizări, mulți oameni crucindu-se de nebunia care îi leagă pe cei doi.

Unii au reluat ironic comentariul femeii de 62 de ani că trebuie să-și scoată dinții ori de câte ori vor să mănânce ceva împreună.

Nu este prima dată când cuplul cu diferența de vârstă a devenit viral în ultimele luni, potrivit The Sun . La începutul acestui an, soții au spus că își doresc cu disperare să aibă un copil împreună.

Cheryl McGregor, alături de soțul ei mult mai tânăr

Cheryl McGregor, alături de soțul ei mult mai tânăr

[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce nu mai vor copiii lui Alin Oprea să știe de el: "Și eu m-am simțit abandonat și trădat și poate și ei s-au simțit la fel"- radioimpuls.ro

Din cauza vârstei lui Cheryl, ea nu poate să-și poarte propriul copil, așa că au încercat să găsească o mamă-surogat care să le accepte copilul.

Deși inițial au crezut că au candidatul perfect, pe care îl plăteau cu 10.000 de dolari, mămica surogat s-a retras, lăsând perechea dezamăgită.

În ciuda acestui fapt, cuplul spune că „nu renunță niciodată la ceva ce ne dorim amândoi, care este un copil din dragoste”.

Unii comentatori le-au sugerat pe TikTok să apeleze la soluția adopției unui copil.

@oliver6060

 

♬ original sound- zyra.basco on kumu- zyradcbasco


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si