Patricia, Mihaela, Cristina și Cris au petrecut Ziua de 8 Martie în oraș. Fetele au ieșit la masă, apoi în club.

Concurentele din ”Casa Iubirii” au ieșit să sărbătorească Ziua Femeii în oraș

Chiar dacă părea că nu se înțeleg și a spus de mai multe ori că nu este acceptată de fete, Mihaela a lăsat supărările și a ieșit cu fetele în oraș.

Citește și: Radu este gelos pe Marinel. Ce a avut să-i reproșeze iubitei sale

Cele patru concurente au atras toată atenția atunci când s-au ridicat de la masă să danseze. Deși Radu este un iubit gelos, Cristina a ieșit cu fetele în club pentru a sărbători.

Dacă tot a fost Ziua Femeii, fetele au primit și câte un trandafir din partea unei persoane misterioase.

Radu este gelos pe Marinel

Dacă ziua de ieri a fost una presărată cu momente emoționante și de bucurie, ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii” va scoate la iveală noi tensiuni din cuplul Radu-Cristina.

Citește și: Radu și Cristina au avut parte de momente emoționante în ”Casa Iubirii”. Mamele celor doi au venit în emisiune

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Cu ocazia zilei de 8 Martie, mama Cristinei și mama lui Radu au trecut pragul casei și totul părea bine în cuplul celor doi îndrăgostiți.

Radu susține că există o chimie între Marinel și Cristina

În ediția de astăzi, Radu va lansa acuzații la adresa lui Marinel, cum că ar fi atras de iubita sa în secret. Acest lucru în scoate din minți pe Marinel, mai ales după ce Radu a susținut de mai multe ori faptul că sunt prieteni.

Citește și: Surpriză de proporții în ”Casa Iubirii”. Mama unei concurente a venit în vizită

Fiind într-un impas, Radu o va întreba pe Emma ce părere are despre Cristina și Marinel.

”Acum pentru că ați fost în casa noastră și pentru că a fost și Cristina aici, vreau să o întreb pe Emma dacă a observat și ea același lucru! Mie mi se pare că Cristina în momentul în care vorbește cu Marinel empatizează diferit!”, a spus Radu, potrivit Kanald.ro.

Bianca intervine și-l ironizează pe Radu

Emma susține că Marinel și Cristina glumesc foarte mult unul cu celălalt. Acest lucru a scos-o din minți pe Bianca care a intervenit.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Citește și: Bianca a fost luată în vizor de Ionuț: ”Nu mai combina tu oamenii, nu mai pune tu paie pe foc”

”Și ai decis tu să o întrebi pe Emma! Ai găsit cum să-ți rezolvi problemele în relație Radu! Foarte matur din partea ta!”,  a

spus Bianca.

”Când am stat eu cu ea trei minute să vorbesc eu cu Cristina? Când?(...) Nu mă atac, Patrick, dar nici să vorbești cu iubita mea și să spui că după aia mă dau la ea!”,  se apără Marinel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si