Amănunte zguduitoare din raportul medicului legist! Cum s-a aflat ADN-ul Alexandrei Măceșanu: ”Cei 7 dinți măcinați, amestecați împreună…”

Familia Alexandrei Măceșanu, plângere penală pe numele medicului legist! Amănunte incredibile despre cum s-a afla AND-ul tinerei răpite de Gheorghe Dincă.

C.L., joi 30 ianuarie 2020 , 08:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Familia Alexandrei Măceșanu a făcut plângere penală împotriva medicului legist care a eliberat actul constatator de deces al tinerei răpite de Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu și reprezentantul familiei acesteia, a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. ”Am depus Plângere Penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei. Fără cadravru, fără rămășițe umane de orice natură care să aparțină Alexandrei a fost emis acest ACT de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinți găsiți în acel butoi. Și cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză. Este revoltător și ilegal! Probabil, ca în toate cazurile plângerilor depuse de noi față de funcționari ai statului, NU se va face NIMIC”

”Doar dintr-un singur dinte s-a putut extrage ADN, iar această procedură de examinare și extragere a ADN-ului a fost una defectuoasă, întrucât conform procedurii aplicate, tehnica a constat în măcinarea celor 7 dinți, amestecându-i împreună, ceea ce a condus, în mod evident, la contaminarea ADN-ului găsit. Au extras ADN dintr-o componentă a corpului uman care nu pune în pericol viața. (…)

Un alt aspect controversat pe care l-a nesocotit cu rea credință acest medic legist constă în faptul că în butoiul metalic s-au găsit doar 21 de dinți, în condițiile în care o persoană de 15 ani are în gură 32 de dinți, iar dintele din care s-a extras ADN-ul nu prezintă nici o modificare , întrucât este, de notorietate, faptul că în urma incinerării cadavrului, așa cum pretinde inculpatul, acest dinte s-ar fi micșorat ca dimensiune, prezentând urme evidente de distrugere”, se arată în plângerea penală făcută împotriva medicului legist care a dat actul constatator al decesului Alexandrei Măceșanu, pe baza căruia a fost apoi eliberat certificatul de deces al tinerei de 15 ani care în iulie 2019 a fost răpită de Gheorghe Dincă din Caracal.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Monstrul din Caracal a trimis o scrisoare către familia Alexandrei Măceșanu: "Alexandra a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa"

Gheorghe Dincă are un plan pentru a scăpa de închisoare

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru opt infracţiuni, nu are de gând să îşi petreacă următoarea perioadă din viaţă după gratii. "Monstrul din Caracal" şi-a făcut un plan chiar când era interceptat de autorităţi.

Gheorghe Dincă a pus la cale un plan prin care, crede el, poate scăpa din închisoare. Planul său a fost înregistrat în celulă, în timpul în care era interceptat de anchetatori. "Monstrul din Caracal" i-a povestit agentului care se dădea drept colegul său de celulă cum are de gând să scape.
În acea conversaţie, Gheorghe Dincă i-a spus colegului de celulă că la un moment dat va fi internat într-un spital de psihiatrie. Pare-se că inculpatul va încerca să le demonstreze autorităţilor că are probleme psihice.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si