”În urma acţiunilor desfăşurate ieri, începând cu ora 12.00, poliţiştii au depistat 5.621 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.404.297 de lei”, a anunţat, joi, Poliţia Română.

Citeste si: Un jandarm din Bucureşti, infectat cu coronavirus

Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate, pentru animalele de companie sau pentru donare de sânge a intrat în vigoare miercuri, la ora 12.00.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Tudor Băluță, mesaj emoționant în plină epidemie de coronavirus: "Reînvăţ bucuria lucrurilor mici"

Cei peste 65 de ani se pot deplasa doar în intervalul 11- 13. Excepţie, în cazul celor cu varsta de peste 65 de ani, fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii.

Citeste si: Coronavirus! Specialiştii se aşteaptă la un scenariu sumbru: “10. 000 de cazuri în România”

Cei aflaţi în situaţiile exceptate de la aplicarea interdicţiilor trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate şi legitimaţie de serviciu sau o adeverinţă de la angajator, pentru cei care nu pot lucra de acasă şi trebuie să se deplaseze la serviciu

şi o declaraţie pe proprie răspundere pentru orice alte situaţii indicate în textul ordonanţei.

Tot de la această oră, toate persoanele care intră în România vor fi plasate în izolare sau, după caz,în carantină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si