Gestul a venit firesc, mai ales că Bursucu nu apucase să o îmbrățișeze pe colega sa chiar de ziua ei (12 februarie), pentru că aceasta era plecată în vacanță.

Citește și: Ernest: “Minciuna are picioare scurte!” #Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

Răsfățată cu un tort delicios și un buchet imens de flori, sărbătorita a povestit că se simte minunat în echipa Kanal D și că nu a simțit trecerea anilor de când a pășit prima oară în platoul “Roata Norocului”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: Din 5 martie, noi ediții ale emisiunii “Roata Norocului”, la Kanal D!

“Bursucu știe mereu să te facă să te simți bine! E un coleg și prieten minunat și îi mulțumesc pentru toate experiențele noastre frumoase din acești ani. De când sunt în echipa Kanal D mi-am dat seama că am schimbat 2 prefixe, aveam doar 19 ani când am pășit în platoul de la <Roata Norocului>!.

Nici nu știu cât de repede au trecut acești ani! Și asta se întâmplă pentru că vin la filmări cu drag, mai ales că am colegi atât de drăguți!!”,  a spus Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: Curs valutar BNR azi, 22 februarie 2023. Cum evoluează euro astăzi?

Distracția se mută în platoul <Roata Norocului>, pentru că telespectatorii vor avea parte, din 5 martie, de noi episoade ale celei mai iubite emisiuni concurs din România, în fiecare duminică, de la ora 20:00! Plini de energie și bună dispoziție, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor readuce distracția maximă în casele telespectatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si