Ernest: “Minciuna are picioare scurte!” #Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

De luni, 6 martie, de la ora 13:00, Ernest vine în casele telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii “În căutarea adevărului”, un program TV în care intrigile cele mai surprinzătoare îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

Author: Diana Puiu miercuri 22 februarie 2023 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“În căutarea adevărului” le va oferi telespectatorilor, ca și până acum, o serie de situații de viață care aduc în atenția publicului întâmplări pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta.

Descoperiri tulburătoare, despre oamenii de lângă noi, întregesc tabloul poveștilor pe care Ernest le aduce în față telespectatorilor, începând din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Cei mai frumoși cai de rasă din țară se află la Roșia, județul Bihor

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Povești de viață halucinante, cu mize mari, și investigații amănunțite întregesc tabloul adevărului pe care Ernest și echipa “În căutarea adevărului” îl scot la iveală.

   “Cu toții putem trece, chiar dacă nu ne dorim, prin momente de cumpăna, care ne pot schimbă viață, nu într-un sens bun. Dacă nu suntem vigilenți, se pot întâmplă lucruri neplăcute atunci când minciună, invidia, lăcomia își spun cuvântul. Denaturarea adevărului poate distruge vieți. Noi demonstrăm, cu fiecare ediție a acestei emisiuni, că <Minciuna are picioare scurte>”,  spune Ernest.

               Nu ratați un nou sezon “În căutarea adevărului” din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00 la Kanal D.

Citește și: La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali: “Când am ieșit, am zis Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si