Anamaria Prodan a petrecut noaptea dintre ani la peste 3.000 de kilometri distanță de Laurențiu Reghecampf. În plin scandal în showbiz, vedeta s-a afișat cu mai multe persoane de sex masculin în seara de Revelion. Unul dintre aceștia este afaceristul Tudor Oros, cel despre care a și vorbit agentul de jucători.

Citeste si: Anamaria Prodan în Dubai cu noul iubit. Cine este celebrul bărbat din România care i-a cucerit inima impresarei

Prodan s-a afișat alături de Tudor Oros în noaptea de Revelion. „Un bărbat super inteligent, integru și deștept„, l-a descris Anamaria pe Tudor, cel care este originar din Bistrița. Mai mult, vedeta și-a făcut mai multe poze cu el, pe care le-a publicat pe rețelele sociale. În schimb, Tudor Oros s-a rezumat la a posta numai imagini în care apare alături de grupul său de prieteni. „Sunt chiar acolo unde ar trebui să fiu”, a transmis acesta.

anamaria prodan a petrecut revelionul cu tudor oros care este căsătorit

Soția lui Tudor Oros.

[Sursa foto: Instagram]

Tudor Oros este căsătorit

Tudor este din Bistrița, are 32 de ani și este căsătorit. El este stabilit de șapte ani în Emirate și s-a căsătorit, în 2020, cu o tânără din Ucraina. Ksenia Gulevich este cântăreață și a părut a fi prezentă în același restaurant de fițe, din Dubai, în care a petrecut și Tudor Oros.

anamaria prodan a petrecut revelionul cu tudor oros care este căsătorit

Ksenia Gulevich - soția lui Tudor Oros.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Cu cine a înșelat-o Reghe pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

Ksenia și-a surprins urmăritorii și a postat o imagine, în care apare singură, în primele ore din noul an. „Mulțumesc, 2021! Urmează o nouă etapă, aventuri interesante și multe surprize„, a fost mesajul în rusă care a însoțit poza. Femeia arată uluitor, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos!

anamaria prodan a petrecut revelionul cu tudor oros care este căsătorit

Ksenia - în noaptea de Revelion.

[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp distanță, un comentariu pe care l-a primit a pus-o în dificultate. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a fost întrebată Ksenia, care s-a ferit să răspundă.

Citeste si: VIDEO|Primele poze cu Reghe și presupusa amantă

Anamaria și-a surprins urmăritorii. Ea a postat un mesaj uimitor de Revelion. „La mulți ani, 2022. Dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici„, a fost postarea care a părut a fi un atac la Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț și a mai rămas o lună până când va avea loc prima înfățișare. Aceasta este programată pe 7 februarie.

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații despre bărbatul cu care a petrecut noaptea dintre ani: „Pe mine m-a impresionat”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si