Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt  în plin proces de divorț, însă în afara faptului că se luptă în tribunal să se separe oficial, impresara susține că antrenorul îi face și o mulțime de plângeri penale din diverse cauze.

Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a mărturisit că vede în Laurențiu Reghecampf ”un monstru” și că nu vrea să creadă că acesta face de bună voie tot ceea ce se întâmplă în aceste momente.

Impresara susține că nu a trăit lângă un astfel de om atâția ani și că acum antrenorul e complet schimbat.

Citeste si: Anamaria Prodan, un nou proiect inedit: ,,A fost dorința mamei mele"

”Am prea multe procese, Reghecampf e procesoman, iar eu trebuie să mă țin după el să le închid. Îmi face plângeri penale mereu, toate nenorocirile pământului. Văd un om, un monstru, care vreau să cred că e pus, învățat de cineva, e greu să accepți că 17 ani a trăiat așa lângă tine. Nu vreau să cred că există așa ceva”, a spus Anamaria Prodan.

Se roagă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit că în fiecare seară, alături de copiii ei, se roagă pentru Laurențiu Reghecampf, după toate cele care s-au întâmplat. Vedeta susține că speră ca Dumnezei să-l facă să înțeleagă că ceea ce face nu e deloc bine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ce conțin pachetele pe care Anamaria Prodan le dă de pomană pentru mama sa. Impresara a plătit o sumă incredibilă

Impresara spune că Laurențiu Reghecampf a făcut toată familia de râs și ar fi fost mai bine să părăsească țara și să nu se mai ajungă la ceea ce s-a ajuns și ce astăzi ține primele pagini ale tabloidelor.

”În fiecare seară ne rugăm <<Doamne dă-i minte>>.

Totul o să fie bine, nu este sfârșitul lumii. Nu suntem prima familie care a divorțat, suntem prima familie care ne-a făcut de râs cumva, mai bine se muta din țară cu 10 prostituate”, a mai zis ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si