Anamaria Prodan, ultimele declarații înainte de divorțul oficial de Laurențiu Reghecampf: ”Nu vreau să-l iert!”

Invitată în cadrul unei emisiuni TV astăzi, 19 octombrie 2021, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații legate de viitorul divorț pe care cei doi îl vor avea, dar și despre cum se vor împărții banii.

Author: Andreea Bolocan marți 19 octombrie 2021 , 18:23

Anamaria Prodan, ultimele declarații înainte de divorț reghecampf

Anamaria Prodan, ultimele declarații înainte de divorț

[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Marți, 19 octombrie 2021, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul emisiunii TV ”La Măruță”, acolo unde a dat ultimele detalii referitoare la viața sa personală.

Extrem de dezamăgită de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Ana a spus categoric că nu mai există cale de împăcare cu Reghecampf și explică ce se întâmplă cu averea familiei după divorț. Impresara a dezvăluit că singura solicitare a antrenorului de la CSU Craiova a fost ca ea să renunțe la numele Reghecampf.

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf

Nici în ruptul capului, Ana nu vrea să îl ierte pe soțul ei Laurențiu Reghecampf, deoarece ea se simte trădată și mințită. Este foarte afectată de faptul că Laurențiu Reghecampf i-a trădat familia și copiii.

„Încă nu am primit actele de divorț.

În ultima săptămână am vorbit foarte puțin. Ne-am spus ce aveam de spus.”

Citeste si: VIDEO|Primele poze cu Reghe și presupusa amantă

Reghe și Ana

[Sursa foto: Instagram]

„Am spus că e soarele nostru și așa va fi. Va rămâne mereu sufletul nostru, dar doar atât.  Până la acest moment, noi am avut ceva unic.  Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine!”

„Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă.  Nu vreau să-l iert!”

„Putem divorța în 30 de secunde la Ambasada SUA, pentru că eu sunt cetățean american. Nu avem nimic de împărțit”

Cum se vor împărții banii după divorț

Anamaria Prodan a spus că toată averea pe care o deține este moștenită din partea mamei sale, cântăreața Ionela Prodan și că Laurențiu va rămâne doar cu salariul său de antrenor primit din partea Universității Craiova.

Citeste si: VIDEO| Fiul lui Laurențiu Reghecampf, postare acidă la adresa tatălui său, după divorțul acestuia de Anamaria Prodan: „Ai murit pentru mine!”

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial”

De asemenea, Anamaria a declarat că nu îl mai cunoaște pe Laurențiu care a devenit acum, ei îi este străin în aceste clipe.

„Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin.”

”Bebeto vine plângând acasă”

Copilul lui Reghe este extrem de supărat că nu se implică în relația tată-fiu și acesta plânge când vede că alți copii vin însoțiți la școală cu tații lor.

Bebeto și Reghe

[Sursa foto: Instagram]

„Pentru mine, băiatul meu și fetele mele, e ceva oribil. Bebeto vine plângând acasă și spune `De ce ceilalți părinți vin să-și vadă copiii și la mine nu vine nimeni?`. I-am zis să fie puternic, că aceste lecții îl fac mai puternic. Este o umbră. Îi e rușine să iasă pe stradă. Este terminat”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si