Întâlnire de gradul zero: Andra Voloș și Bia de la „Puterea Dragostei”: „O să fac de rușine Poliția Română!”

Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” a postat un clip video pe contul ei oficial de Instagram în care povestește că s-a întâlnit față-n față cu Bia. Focoasa brunetă a mărturisit că au fost hărțuite de câțiva tineri polițiști.

G.B., luni 18 mai 2020 , 18:50

andra voloș și bia de la puterea dragostei confruntare
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. A avut loc o întâlnire de gradul zero: Andra Voloș și Bia de la „Puterea Dragostei”. După scandalul de proporții în care este implicat Jador, Bogdan Mocanu și Bia de la „Puterea Dragostei”, Andra a luat atitudine. Bia și Andra Voloș s-au întâlnit față-n față.

Întâlnire de gradul zero: Andra Voloș și Bia de la „Puterea Dragostei”: „O să fac de rușine Poliția Română!”

andra voloș și bia de la puterea dragostei confruntare

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. „S-au întâmplat multe și mărunte...pentru că am primit mesaje cu ce s-a întâmplat. M-am întâlnit cu Bia ca să discutăm mai multe chestii. Să nu le mai facem publice pentru că unii zic că o facem pentru show, pentru bani, pentru urmăritori. Am discutat, între timp am fost hărțuite și multe alte chestii...Înainte de face publică toată nebunia asta și tot ce s-a întâmplat, astăzi, vreau să spun că mi-e rușine în ce țară trăiesc și de toată nebunia asta. Vreau să mă consult cu un avocat, adică cu avocata mea, pe care o am alături. Vreau să văd dacă e posibil să public și să fac de rușine Poliția Română. Tinerii polițiști care nu sunt demni de uniforma pe care o au...Să vă fie rușine!” a spus Andra Voloș.

andra voloș și bia de la puterea dragostei confruntare

andra voloș și bia de la puterea dragostei confruntare

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. Citeste si: Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” împreună?! Concurenta are în sfârșit cale liberă

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. Citeste si: Bia de la „Puterea Dragostei” o face praf pe Andra Voloș: „M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu, să-l facă în fața mea!”

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. Citeste si: Andra Voloș dă replica pentru Bogdan, Bia și Jador: „Am sufletul și inima negre! Ăsta e job-ul Biei!”

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. Cele două tinere au discutat despre infidelitatea lui Bogdan Mocanu, dar și despre ipoteza care se referea la scena unei înscenări. În prezent, Andra Voloș și Bogdan Mocanu sunt despărțiți, însă se pare că mai colaborează pe plan profesional.

andra voloș și bia de la puterea dragostei confruntare

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. În curând, un manelist renumit va scoate pe piață o piesă de dragoste în care actorii principali vor fi Bogdan Mocanu și Andra Voloș. Maneaua se numește „Te așteapă în ușă bagajul!”.

andra voloș și bia de la puterea dragostei confruntare

Andra Voloș și Bia de la Puterea Dragostei confruntare. Citeste si: Bianca o atacă dur pe Ella: "Lasă vrăjeala ieftină. Ai reușit să mă rănești." De la ce a pornit conflictul?

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt! Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si