Andreea Anghel, mesaj sfâșietor în memoria lui Ionuț, băiețelul sfâșiat de câini! Exclusiv

Durerea unei mame care își pierde băiețelul adorat este, probabil, imposibil de descris în cuvinte, iar Andreea Anghel nu face excepție.

Author: Radu C. Munteanu miercuri 15 mai 2019 , 09:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De aceea, zilele trecute, atunci când, pe plan mondial, se serba ”Ziua internațională a Dorului”, Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, a făcut un gest care, cu siguranță, a înduioșat pe toată lumea.

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel își execută silit fostul avocat! Bogdan Bărbuceanu a reprezentat familia băiatului ucis de câini lângă Parcul Tei

Citeste si: Ce talent ascunde fratele lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini într-un parc din Capitală! Video EXCLUSIV

Citeste si: Ce a făcut de 8 martie Andreea Anghel, mama băiețelului sfâșiat de maidanezi! Imagini TULBURĂTOARE

Întoarsă din Japonia, excursie în care a fost alături de frățiorul lui Ionuț Anghel, Andrei, mama băiețelului ucis de câini în Parcul Tei din Capitală, acum cinci ani, a făcut o postare de-a dreptul sfâșietoare pe contul ei de socializare, explicând ce simte și acum, la atât de multă vreme scursă de la

tragedie. Mai exact, Andreea Anghel a preferat să selecteze o serie de fotografii cu băiețelul care i-a fost răpit de lângă ea în cel mai crud mod cu putință și să le posteze pe contul ei de socializare. Iar în fotografiile cu pricina, Ionuț Anghel este înfățișat în cele mai dulci ipostaze cu putință, zâmbind larg sau în chip de îngeraș. ”Astăzi, și în fiecare zi, DOR de tine ÎNGERAȘ!!!”, a notat Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

Andreeea Anghel face îngerași cu chipul fiului ei

De ceva vreme încoace, Andreea Anghel a început să frecventeze cursurile unei şcoli. Dar nu o şcoală obişnuită ci una la care creează… îngeraşi. Mai exact, regulat, femeia îndurerată până peste poate de ce s-a întâmplat acum cinci ani, merge la respectivul atelier şi face, cu mâna ei. Figurine din lut pe care, apoi, le pictează şi toate au forma unui îngeraş. Motivul este unul simplu: Andreea Anghel este convinsă că, acum fiul ei este un îngeraş care o veghează pe ea, pe soţul şi pe fiul ei, Andrei, din Ceruri. Mai mult, spune ea, îngeraşii pe care, de doi ani, îi tot face, seamănă cu Ionuţ. De altfel, mama băieţelului care a pierit în cindiţii atât de greu de imaginat colecţionează îngeraşi şi spune că unii au chipul asemănător cu al băieţelui ei şi părul cârlionţat, exact ca al lui Ionuţ.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si