Andrei Stoica crede ca acesta va fi castigatorul Exatlon Romania! Odata intors in tara, indragitul Faimos a facut declaratii uluitoare. "Poate baiatu'"
Life

Andrei Stoica crede ca acesta va fi castigatorul Exatlon Romania! Odata intors in tara, indragitul Faimos a facut declaratii uluitoare. "Poate baiatu'"

A.S.
14 mar 2018

Andrei Stoica a facut parte din echipa Faimosilor si a fost unul din cei mai apreciati concurenti de la Exatlon. Sportivul a parasit competitia din pricina unei accidentari la picior si a revenit in tara.

In aceasta dimineata, la Digi FM, Andrei Stoica a spus cine va fi cel care va castiga, dupa parerea lui, competitia.

De asemenea, pe pagina personala de Facebook, acesta a postat un mesaj emotionant pentru toti cei care l-au sustinut in competitia din care a fost nevoit sa se retraga, dupa o accidentare la genunchi.

Citeste si: "Copiii pupa televizorul si plang!" Andrei Stoica, "Faimosul" de la Exatlon, are o familie superba care se topeste de dorul lui

"Exatlon... una din cele mai frumoase experiente din viata mea si cu siguranta cel mai tare concurs la care am participat. Doua luni pline de amintiri unice, trairi intense, eforturi mari, testarea limitelor si auto-depasire. O poveste frumoasa care, din pacate, s-a incheiat prea devreme, insa pe care o voi tine minte toata viata.

Multumesc colegilor “Faimosi” cu care am format legaturi stranse, cei cu care am impartit timp de 2 luni acoperisul, mancarea, bucuriile si tristetile... care mi-au fost colegi, prieteni, sprijin, familie... prin voi, o parte din inima mea va ramane mereu in Republica Dominicana. Felicitari pentru castigarea Arenei a 4-a oara consecutiv!

Multumesc familiei mele, la care m-am gandit cand mi-a fost greu si care m-a motivat sa continui zi de zi, in ciuda conditiilor aprige. Multumesc prietenilor care m-au sustinut cat am fost plecat Multumesc sustinatorilor loiali care mi-au ramas aproape si mi-au urmarit evolutia in concurs, si celor noi care m-au descoperit si m-au apreciat odata cu Exatlon.

Razboinic sau Faimos? Vezi AICI ce a spus Andrei despre castigatorul Exatlon Romania!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook