Andrei Stoica crede ca acesta va fi castigatorul Exatlon Romania! Odata intors in tara, indragitul Faimos a facut declaratii uluitoare. "Poate baiatu'"
Life

Andrei Stoica crede ca acesta va fi castigatorul Exatlon Romania! Odata intors in tara, indragitul Faimos a facut declaratii uluitoare. "Poate baiatu'"

A.S.
14 mar 2018

Andrei Stoica a facut parte din echipa Faimosilor si a fost unul din cei mai apreciati concurenti de la Exatlon. Sportivul a parasit competitia din pricina unei accidentari la picior si a revenit in tara.

Multumesc celor care m-au votat sa raman, celor care si-au facut griji pentru mine si celor care s-au alaturat numarului mare de sustinatori pe retelele de socializare. Multumesc si inlocuitorului meu pe durata concursului, care v-a tinut informati de evolutia si de starea mea timp de doua luni, pentru materialele frumoase si pentru acest colaj plin de amintiri de neuitat.

Citeste si: N-o sa iti vina sa crezi unde este toaleta celor care stau in "cotetul" Exatlon! Radu, fostul razboinic, a spus adevarul fara menajamente

Sunteti toti extraordinari si va iubesc! Ramaneti aproape, mai am multe de aratat. Poate baiatu", a scris Andrei pe pagina sa de Facebook. 

Intrebat cine va fi cel care va castiga Exatlon Romania, Andrei nu a putut spune numele unui singur concurent, dar, spera el,  sa fie din echipa Faimosilor.
" Nu pot sa spun o singura persoana castigatoare, castigatorul va fi acela care reuseste sa se autodepaseasca de fiecare data si sa evolueze", a declarat Andrei.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook