Tristan Tate a transmis un mesaj chiar după ce a fost filmat ieșind de la o nouă serie de audieri. Acesta era împreună cu fratele său, iar Tristan a întins un bilețel uneia dintre reporterițe. Milionarul i-a cerut acesteia să îl citească și să afle toată lumea motivul pentru care ei sunt închiși.

„Ia ăsta! Ia-l de aici! Citește-l!”, i-a spus Tristan Tate reporteriței Denisa Dicu de la Antena 3 CNN.

Citește și: Iubita lui Andrew Tate susține că fetele au pretins că erau sechestrate. Aceasta îi ia apărarea milionarului

Tristan Tate a transmis, prin intermediul biletului, că se află în spatele gratiilor în urma unor probe obținute de pe TIKTOK, în anul 2021, când acesta se afla cu două prietene.

„Probele DIICOT împotriva noastră sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe TikTok, în anul 2021, prietenele noastre, Beatrice și Iasmina. De aceea suntem în închisoare. Întrebați DIICOT pentru probe. Întrebați judecătorii ce influență au. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan Tate pe bilet.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Noi detalii din ancheta fraților Tate: fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

Iubita lui Andrew Tate susține că fetele au pretins că erau sechestrate. Aceasta îi ia apărarea milionarului

Frații Tate trec prin momemnte grele în spatiile gratiilor. Iubita lui Andrew îi ia apărarea și spune că tinerele au pretins că erau sechestrate.

Georgiana Naghel și fosta Polițistă, Luana Radu, trec și ele prin momente grele. Iubita lui Corba rupe tăcerea și spune că fetele ar fi pretins că au fost sechestrate. Partenera acestuia spune că în 2022 două fete au stat cu ea în casă și nu erau ținute sechestrate, așa cum au pretins.

Citește și: VIDEO- Fraţii Tate au ajuns la sediul DIICOT pentru a asista la percheziţiile informatice. Andrew Tate: „Știu că nu am făcut nimic greșit”

„În 2022, când două fete care  locuiau în casa mea  cu mine s-au încuiat în camera lor și au pretins că sunt ținute acolo ostatice, dar iată faptele.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Când autoritățile și polițiștii au pătruns în camera lor, chiar la noi acasă, au uitat să menționeze ceva cu adevărat important și anume că cheia era în camera lor, pe patul lor. Acum nu cred că doar victimele mint, ci și poliția, de asemenea. Există un motiv pentru care nu doresc să pună anumite detalii în dosare”,  a mărturisit iubita lui Andrew Tate, în cadrul unui videoclip.

Citește și: VIDEO- Andrew Tate se plânge de condițiile din arest: a scris primul poem pe această temă, publicat pe website-ul lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si