Tina Glandian nu îi poate reprezenta pe frații Tate în instanță: „Nu este prima dată când...”

Tina Glandian nu îi poate reprezenta pe frații Tate în instanță. Avocații lui Andrew și ai lui Tristan fac noi dezvăluiri în cazul celor doi.

Author: Georgiana Balaban joi 02 februarie 2023 , 18:59

tina glandian

Tina Glandian nu îi poate reprezenta pe frații Tate în instanță.

[Sursa foto: Arhivă]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noi picanterii din procesul lui Andrew și Tristan. Tina Glandian nu poate să îi reprezinte pe cei doi în fața instanței din România.

Citește și: Noi detalii din ancheta fraților Tate: fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

Frații Tate nu pot fi reprezentați de Tina Glandian în instanța din România. Eugen Vidineac a făcut noi dezvăluiri despre procesul în care sunt implicați cei doi, arată spynews.ro.

Ce se va întâmpla cu frații Tate

Eugen Vidineac a susținut că avocata americană Tina Glandian nu își dorește să pledeze pe teritoriul României. Aceasta nu poate să îi reprezinte pe Andrew și pe Tristan pe teritoriu străin.

Citește și: Noi acuzații împotriva fraților Tate. Procurorii DIICOT au extins dosarul pentru "spălare de bani"

Citeste si: Concediu de odihnă 2023! Până la ce dată se pot recupera zilele de concediu rămase din anul 2022- kanald.ro

Citeste si: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți- wowbiz.ro

„Tina nu își dorește să pledeze pe teritoriul României. Nu este prima dată când avocații români colaborează cu avocați din alte state pentru a-și susține clienții sau pentru a împărtăși puncte de vedere legate chiar de aplicarea dreptului internațional." , a declarat Eugen Vidineac, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mai concret, pentru a reprezenta atât în instanța din România, cât și în orice altă țară, avocatul trebuie să susțină examenul de barou. Acest examen ține de legislația din țara respectivă.

Avocata fraților Tate a făcut câteva declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, însă nici ea nu a venit cu prea multe detalii în cazul celor doi.

Citește și: Frații Tate se plâng că au păduchi

„Mesajul vreau să fie destul de bine înțeles. Nu se dorește intrarea în detalii despre dosar, audierile sunt închise, nu este nimic public în acest moment. Tina Glandian a venit în calitate de avocat al cetățenilor americani care îi sunt clienți. Tina va petrece mai mult timp cu clienții ei. Nu voi discuta problema bilețelelor.

Tina nu are drept de a pleda în România însă ea cunoaște foarte bine sistemul din România. Ea colaborează strâns cu avocații, rolul ei strategic este absolut fundamental în această echipă. Strategia este confidențială, dar se lucrează pentru că ei să fie eliberaț i.", a declarat avocata acestora.

Citește și: Decizie Tribunalul București: Frații Tate și complicele lor rămân în arest pentru încă 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si