Descoperirea terifiantă a avut loc în jurul orei 11:00 dimineața, pe Via Barcador, atunci când un pescar a sunat la numărul unic de urgență și a semnalat că într-o curbă a râului Piave plutea pe apă un trup. La scurt timp după sesizare, pompierii și carabinierii au intervenit la fața locului pentru recuperarea și identificarea trupului neînsuflețit.

Din nefericire pentru familia româncei, se pare ca era vorba despre Anica, care dispăruse de acasă în urmă cu aproape 4 zile.

Citește și: "Am renunțat la jobul stresant și călătoresc prin lume gratis, în condiții de lux". Cum a devenit tânăra de 34 de ani "nomad digital"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit unor zvonuri neconfirmate încă de autoritățile italiene, trupul neînsuflețit al româncei ar prezenta mai multe urme ale violenței, ceea ce ar putea sugera o moarte atroce, notează jurnaliștii de la  Il Gazzettino.

Patru copii își plâng acum mama

Mai mult, cercetările în cazul morții Anicăi continuă. Trupul neînsuflețit al româncei, care urmează să fie examinat de medicul anatomopatolog Alberto Furlanetto, se află în aceste momente la dispoziția autorităților judiciare.

Cauza decesului rămâne pentru un moment un mister, fiind încă incertă.

Citește și: O româncă și fiul ei au plecat în Italia să muncească, iar acum sunt de negăsit. Familia cere ajutorul poliției pentru a-i găsi

În următoarele ore, procurorul adjunct Valeria Peruzzo ar putea hotărâ efectuarea autopsiei.

Anica Panfile era mama a patru copii, care o așteptau îngrijorați acasă.

Cel care a reclamat dispariția femeii este chiar partenerul său. Sesizarea a fost făcută vineri, 19 mai 2023, a doua zi de la dispariția femeii.

Citește și: VIDEO- Panică într-un cartier din Buzău! Un bărbat s-a baricadat în casă după ce și-ar fi agresat concubina și amenință că-și va pune capăt zilelor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si