Anunţul oficial făcut de Poliţia Română din Galaţi, după ce a apărut ştirea falsă conform căreia fata agresată din Ploieşti şi-ar fi retras plângerea

La doar câteva ore după ce Robert Gabriel, bătăuşul din Ploieşti, a fost arestat, pe o pagină falsă de Facebook, cu numele Poliţia Română, a apărut informaţia că tânăra torturată şi-ar fi retras plângerea, iar el a fost eliberat.

M.C.B., duminică 02 decembrie 2018 , 15:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ei bine, este o ştire falsă! Cătălina nu şi-a retras plângerea, iar Robert Gabriel se află în arest pentru 30 de zile, urmând să fie judecat.

"Noi l-am arestat, iar după 8 h de arest ea şi-a retras plângerea şi a ales să locuiască cu el, nu avem cuvinte", este o parte din mesajul fals apărut pe pagina "Poliţia română". Poliţiştii fac cercetări cu privire la cine administrează pagina respectiv.

Contactaţi, oficialii din Poliţia Română au confirmat că informaţia care anunţa că victima lui Robert Gabriel Berechet şi-a retras plângerea depusă împotriva lui nu este adevărată.. În plus, oamenii legii au avertizat că pagina de Facebook care poartă însemnele Poliţiei este falsă, relatează observator.tv. Poliţiştii au precizat că se vor face cercetări cu privire la persoana care administrează pagina de Facebook şi care postează mesaje în numele Poliţiei Române.

Postarea referitoare la fata bătută de iubit la Ploieşti a fost distribuită de peste 6.000 de persoane, ceea ce denotă faptul că informaţia a fost considerată de mulţi dintre aceştia ca fiind una adevărată.

Agresorul, Robert Gabriel Berechet, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuazaţiile de violarea vieţii private şi violenţă în familie.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si