„Informăm că astăzi, 29.11.2021, ora 13:30, la nivelul municipiului București, incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este 1.95 la 1.000 de locuitori, în această perioadă înregistrându-se 4291 de cazuri”, a informat Prefectura.

Citeste si: Cum se fac testele de salivă în școli. Miniștrii Alexandru Rafila și Sorin Cîmpeanu, demonstrație video

Orele de educație fizică se vor desfășura în mod normal începând de joi

CMBSU a decis luni în ședință extraordinară că orele de sport în școli se vor putea organiza fără obiligativitatea purtării măștii de protecție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

„În aplicarea art. 3 alin. (8) din Ordinul comun – Ministerul Educației (nr. 5338/01.10.2021) și Ministerul Sănătății (nr. 2015/01.10.2021) pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, în municipiului București, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a dispus ca, începând cu data de 02.12.2021, orele de educaţie fizică în săli de sport/spaţii interioare, să se desfăşoare fără obligativitatea purtării măştii de protecţie”, se precizează înt-un comunicat al Prefecturii Capitalei.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu nu renunță la teze. Elevii cu ”vulnerabilităţi certificate medical” vor susține tezele online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si