“Apel la consilier”, premiera astăzi, de la ora 11:00, la Kanal D

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii și consilier medical: “Am pregătit multe întrebări și vreau să descoperim împreună răspunsurile chiar de la unii dintre cei mai importanți medici străini”

Author: Razvan Ilie duminică 21 martie 2021 , 09:00

apel la consilier
Nu ratați astăzi, de la ora 11:00, “Apel la consilier”, emisiune gazduită de Eva Pavel, consilier medical
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astăzi, de la ora 11:00, debutează, la Kanal D,  “Apel la consilier”, emisiune care ne oferă informații utile despre cele mai frecvente scheme de investigații, de tratament sau intervenții chirurgicale.

Săptamânal, în fiecare duminică, de la ora 11:00, consilierul medical  Eva Pavel  ne va prezenta soluții și tehnologii inovatoare pentru diverse probleme de sănătate și va discuta cu specialiști din străinătate, pentru a ne oferi informații foarte

utile care ne pot ajuta în situații specifice.

 “În fiecare duminică, vă invit să aflați răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care le aveti în legătură cu domeniul medical. Zilnic, o mulțime de români apelează la mine pentru a obține soluții la problemele lor, pentru a găsi tehnologii noi sau specialiști străini care să-i ajute în lupta cu boala. Am pregătit multe întrebări și vreau să descoperim împreună răspunsurile chiar de la unii dintre cei mai importanți medici străini”,  a declarat Eva Pavel.

Citeste si: “Apel la consilier”, din 21 martie, la Kanal D

Nu ratați astăzi, de la ora 11:00, “Apel la consilier”, emisiune gazduită de Eva Pavel, consilier medical, care ne va oferi atât interviuri cu renumiți medici din străinătate, dar și tot ceea

ce înseamnă informație medicală de actualitate, pentru a afla răspunsuri la cele mai importante probleme medicale cu care ne confruntăm.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si