Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Aventură de neuitat în Comandău

”ROventura” vă propune sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, o experiență memorabilă, la munte, pe vechea rută comercială ce lega Țara Românească de Transilvania.

Author: Andreea Bolocan vineri 19 martie 2021 , 12:43

Emisiunea ROventura kanal d
Emisiunea ROventura
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ajung la Comandău, pentru a se bucura de ultimele zile de iarnă, dar pentru a ne arata toate atracțiile din perla montană a Covasnei.

Mulți români ajung aici atrași de virginitatea zonei dar și de faptul că este, încă, un loc aerisit, departe de aglomerația celor mai cunoscute stațiuni montane. 

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”: Au dat Olanda pe România

Trasee montane și peisaje splendide la Comandău 

Pe lângă traseele montane, Comandău ne ademenește cu peisaje splendide, și nămeți ca-n copilărie, iar locul acesta a fost, în ultimii ani, pe buzele tuturor, pentru peisajele sale fabuloase, dar și pentru oferta sa bogată în Turism de Aventură.

Plimbările cu snowmobilul spre Vârful Lăcăuți te cuceresc, fără-ndoială, iar aventura și adrenalina devin hrană pentru suflet, cu fiecare kilometru așternut sub șinele saniei cu motor.

Citeste si: “Apel la consilier”, din 21 martie, la Kanal D

După așa o ”roventură”, călătorii noștri poposesc la o stână de poveste, un adevărat refugiu pentru iubitorii muntelui, pe timp de iarnă, loc în care ne vom bucura de o gustare haiducească, tradițională iar experiența n-ar fi completă dacă n-ar fi popasul acesta, în care să apuci să și guști o parte din tradiția covăsneană autentică.

Duminică, de la ora 15:00 puteți urmări emisiunea ”ROventura” 

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si