Apelul telefonic de aseară din București care i-a înrgozit pe operatorii numărului de urgență 112

O tânără de 17 ani din București a sunat la 112 și a anunțat că vrea să se sinucidă. Ce a urmat apoi a fost o misiune contra-cronometru.

K.B., vineri 13 septembrie 2019 , 18:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În seara de 12 septembrie, Poliția Capitalei a fost alertată de Asociația Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o tânără de 17 ani, care le-a spus că vrea să se sinucidă și că are motive să recurgă la un gest care să conducă la un final tragic.

Citeste si: VIDEO | Reacția Wizz Air la scandalul provocat de un român în avion

Citeste si: A născut în secret apoi și-a îngropat bebelușul în curte, acoperind mormântul cu flori. Judecătorii nu au acuzat-o de crimă

Psihologul care a stat de vorbă la telefon cu fata a reușit să o mențină în convorbire până ce la locuința acesteia a ajuns poliția.
A fost identificată o primă adresă, de unde au fost obținute date cu privire la imobilul unde se putea afla minoră. Astfel s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4.
Polițiștii au identificat apartamentul în care se afla tânăra, au bătut cu putere în ușă, moment în care cei aflați în call center le-au confirmat că este locația corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în ușă.
Fata le-a deschis ușa, Era conștientă, somnolentă și într-o stare de sănătate precară. A fost transportată, cu ambulanța, la spital, unde a rămas în grija medicilor.

Citeste si: Mărturia tatălui unuia dintre copiii care au distrus școala din Clejani: „Mi-a fost teamă. Soția a început să plângă”

Citeste si: 13 septembrie declarată ziua Pompierilor

În căutarea ei au fost angrenați polițiști din 3 sectoare ale capitalei, întreaga operațiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute.
Momentan se efectuează cercetări pentru a stabili ce a condus la acest gest, care putea conduce la deces.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si