Mărturia tatălui unuia dintre copiii care au distrus școala din Clejani: „Mi-a fost teamă. Soția a început să plângă”

Tatăl unui dintre copiii care au povocat distrugeri semnficative școlii din Clejani a declarat, pentru Știrile Kanal D, că a fost șocat când a văzut cele întâmplate.

D.S., vineri 13 septembrie 2019 , 17:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Chiar mi-a fost teamă. Soția am crezut că a intrat deja în șoc, a început să plângă, a trebuit să o stropim cu apă. Nu pot să descriu ce era aici. Nu se poate descrie ce am simțit, ce am văzut”, a spus bărbatul.

„Copilul meu este foarte liniștit și foarte sincer. Chiar mi s-a spus că a povestit totul, cu amănunte, fără să ascundă nimic, fără să țină ceva secret. Nu a realizat, în prima seară, ce a făcut. Abia ieri a început să realizeze și să plângă. Încă are mustrări de conștiință. Este foarte afectat de cele întâmplate”, a spus tatăl elevului, care învață la o școală dintr-o altă localitate.

Citeste si: Trei copii au distrus o sala de clasă, cancelaria și grupul sanitar

Din acest motiv, nici nu îi cunoștea prea bine pe ceilalții copii cu care a provocat distrugerile. „Cred că, de fapt, anturajul a fost de vină în situația asta. Nu știe (copilul, n.r.) prea multe despre copii: cine se comportă bine, cine are probleme de comportament”, a mai spus tatăl copilului.

Mai multe mărturii și informații în legătură cu acest subiect, la Știrile Kanal D de la ora 19.00.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si