„Chiar mi-a fost teamă. Soția am crezut că a intrat deja în șoc, a început să plângă, a trebuit să o stropim cu apă. Nu pot să descriu ce era aici. Nu se poate descrie ce am simțit, ce am văzut”, a spus bărbatul.

„Copilul meu este foarte liniștit și foarte sincer. Chiar mi s-a spus că a povestit totul, cu amănunte, fără să ascundă nimic, fără să țină ceva secret.

Nu a realizat, în prima seară, ce a făcut. Abia ieri a început să realizeze și să plângă. Încă are mustrări de conștiință. Este foarte afectat de cele întâmplate”, a spus tatăl elevului, care învață la o școală dintr-o altă localitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Trei copii au distrus o sala de clasă, cancelaria și grupul sanitar

Din acest motiv, nici nu îi cunoștea prea bine pe ceilalții copii cu care a provocat distrugerile. „Cred că, de fapt, anturajul a fost de vină în situația asta. Nu știe (copilul, n.r.) prea multe despre copii: cine se comportă bine, cine are probleme de comportament”, a mai spus tatăl copilului.

Mai multe mărturii și informații în legătură cu acest subiect, la Știrile Kanal D de la ora 19.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si