Aroganța Nicoletei Guță! Manelista și-a dus copilul în prima zi de școală cu bolidul de zeci de mii de euro FOTO

Nicoleta Guță a avut grijă de băiatul ei cel mic, Nikolas, în prima zi de școală.

Author: Petru Luca marți 15 septembrie 2020 , 09:12

Nicoleta Guță
Manelista are doi copii, Gabriel și Nikolas
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicoleta Guță a avut grijă de băiatul ei cel mic, Nikolas, în prima zi de școală. Foarte emoționată, celebra manelistă s-a aranjat și l-a luat pe junior cu mașina de zeci de mii de euro până la școală, nu înainte ca puștiul să se

pozeze lângă bolid, mândru nevoie mare. Fata lui Nicolae Guță are doi copii din prima căsnicie, cea cu Andrei: pe Gabriel, deja major și deja tatăl unui copil de un an, și pe Nicolas, încă la clasele primare. 

Nicoleta Guță are doi copii cu bărbatul care a bătut-o în noaptea nunții, pe Gabriel și pe Nikolas 

De dragul copilului său cel mic, manelista i-a amenajat acestuia un teren de fotbal în curtea vilei uriașe în care locuiește, chiar la intrarea în Petroșani. Pentru realizarea proiectului, o terasă a fost construită lângă gardul vilei, cu acoperiș și cu gresie pe jos, terenul de fotbal inventat astfel fiind echipat și cu porți, prilej pentru Nikolas să-și convoace prietenii la căte un meci oficial. 

Citeste si: Petrecerea anului acasă la Nicolae Guță! Patrick Gabriel, primul strănepot al manelistului, a împlinit un an FOTO

Nicoleta și Gabriel Guță, băiatul ei cel mare, au suferit acum câțiva ani operații de micșorare a stomacului, după ce amândoi luaseră proporții îngrijorătoare. Intervențiile s-au dovedit un succes, așa că acum manelista- din nou singură după despărțirea de impresarul Ionică Bangala- afișează un look tineresc la concertele pe care le ține pe bandă rulantă, în țară sau în străinătate. Invitată într-o emisiune tv, Nicoleta Guță a dezvăluit marea ei traumă și anume că în noaptea nunții cu Andrei a fost bătută de proaspătul ei soț, care a făcut o criză de gelozie atunci când a observat că un bărbat i-a oferit flori fetei lui Nicolae Guță. De menționat și faptul că Nicoleta Guță era minoră în momentul nunții, dar și că- după ce se ajunsese la ordine de restricție- acum interpreta are un raport normal cu primul ei soț, care participă activ la creșterea celor doi copii pe care îi are cu vedeta.

Băiatul Nicoletei
Nikolas, băiatul cel mic al Nicoletei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si