Miss Bikini care candidează la Primărie a absolvit Teologia, dar Olivia Stan știe să tragă și cu mitraliera: „Tot ce ai nevoie ca să fii fericit e o armă bună”

Olivia Stan a participat la mai multe campionate mondiale de bodybuilding, dar acum vrea să se dedice politicii, candidând la Primăria Rădăuți.

Matei Vaihan, marți 25 august 2020 , 19:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Olivia Stan este cea mai spectaculoasă candidată la alegerile locale din 2020. Sexoasa tânără de 33 ani, se mândrește că, înainte să-și arate formele perfecte pe podiumile marilor competiții de fitness, a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă la zi. Deși a locuit ani buni în afara țării, aspectuoasa rădăuțeancă care a fost antrenată de Ann Jones Kimberly, bună prietenă cu faimosul Arnold Schwarzenegger, s-a întors acasă pentru a candida la alegerile locale.”, a scris money.ro. (vezi cum l-a ajutat Nicolae Guță pe Marcel Vela să devină primar)

„Nu reprezintă niciun partid politic. Olivia Stan a câștigat titlul de ”Miss Bikini” la Campionatul mondial de bodybuilding (WBFF, SUA) după ani de antrenament. Să ne asigure că este cu adevărat bătăioasă, înainte de titlurile obținute și cu care se mândrește, frumoasa dezvăluie că a făcut kick boxing timp de șapte ani. Însă urmările unui accident rutier au făcut-o să abandoneze ringul.”, s-a mai scris despre Olivia.

Citeste si: Olguța Vasilescu dă cărțile pe față! Declarații înainte de alegeri

Citeste si: Primar din județul Giurgiu, acuzat că falsifică semnăturile alegătorilor

Citeste si: Ce avere are primarul care e susținut la alegeri de PSD și PNL! Marcel Chelariu, care se află pe bannerele electorale ale ambelor partide, se ocupă cu vânzarea animalelor!!

Olivia Stan este candidat independent la alegerile din 2020

„Dacă în comunitățile în fruntea cărora a fost ales primar o femeie localitatea a reînviat, de ce să nu încercăm și noi această ”rețetă” aici, la Rădăuți? Mă numesc Olivia Stan, sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent.”, a declarat Olivia Stan.

„Sunt acasă pentru voi dragii mei. Știu, pentru mulți părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit. Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București la zi.”, a mai spus candidata la Primăria Rădăuți.

Miss Bikini are două titluri mondiale la bodybuilding

“Sportul m-a ținut departe de anturaje, și asta m-a ambiționat să duc cariera de sport peste granițe astfel am adus România pe locul 1 de multe ori în Europa și America 2015-2018 fiind singura româncă cu titlul dublă campioană mondială bodybuilding pe mai multe federații internaționale. Mi-ar placea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere”, a mai spus Miss Bikini.

De-a lungul timpului, Olivia Stan a fost protagonista a nenumărate pictoriale, punându-și în valoare corpul impecabil. Cea mai originală fotografie o înfățișează pe Olivia pozată de jos, în cadru apărând doar picioarele și fundul, ținând în mână o mitralieră. „Tot ce ai nevoie ca să fii fericit e o armă bună, o sală bună de antrenament și un soț bun”, a postat Olivia Stan.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si