Petrecerea anului acasă la Nicolae Guță! Patrick Gabriel, primul strănepot al manelistului, a împlinit un an FOTO

Anul trecut, la doar 51 de ani, Nicolae Guță a devenit în premieră străbunic, în timp ce fata lui, Nicoleta (34 de ani), s-a bucurat de primul ei nepot.

Author: Petru Luca luni 24 august 2020 , 17:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anul trecut, la doar 51 de ani, Nicolae Guță a devenit în premieră străbunic, în timp ce fata lui, Nicoleta (34 de ani), s-a bucurat de primul ei nepot. Și asta pentru că pe 24 august 2019 s-a născut primul copil al lui Gabriel Guță, băiatul cel mare al Nicoletei.

Botezat Patrick Gabriel, juniorul a fost crescut într-una dintre vilele uriașe pe care manelistul le deține la intrarea în Petroșani, fiind răsfățatul neamului.

Citeste si: Nicolae Guță l-a ajutat pe Marcel Vela să fie ales primar! Vezi cum a profitat actualul ministru de Interne de popularitatea manelistului, apoi s-a dezis de el!

Ieri, la împlinirea primului an de viață, micuțul a beneficiat de o petrecere grandioasă, la care au participat mai toate rudele apropiate, mai puțin străbunicul celebru, plecat cu cântatul pe alte meleaguri.

”Echipat” cu lanț de aur la gât și brățară de aur la mână, Patrick Gabriel a stat cuminte la ședința foto realizată de bunica lui, Nicoleta, care s-a gătit ca de nuntă pentru fericitul eveniment din familie.  

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si