Interpreta celebrei melodii Jerusalema, Nomcebo Zikode, ne vizitează pentru prima data țara.

Artista vrea să încerce mâncarea tradițională românească

Nomcebo Zikode, cântăreață: "Este prima dată când vin în România și cu sigurantă o să îmi placă această țară. Crezi că o să-i faci și pe cei în vârstă să danseze?Bineînțeles! Cine nu știe cântecul ”Jerusalema”? O să adore melodiile mele și, de asemenea, abia aștept să mănânc mâncare tradițională românească.

Ce îmi recomanzi să încerc? Sarmale! Sarmale? OK, abia aștept să încerc sarmalele."

Fire veselă și sociabilă, artista sud-africană în vârstă de 36 de ani a cântat ți a dansat imediat ce a coborat din avion. Apoi a mers la hotelul din Capitală unde s-a cazat. Ea va sta câteva zile în România.

Citeste si: Cine a fost Daria Dughina, fiica „ideologului lui Putin”? A murit într-un cumplit atentat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nomcebo Zikode, cântăreață:   "Sunt cântăreață și scriitor de versuri și am reușit să fac o piesă celebră numită" Jerusalema". Este o piesă pe care am lansat-o pe timpul pandemiei, iar piesa m-a provocat să călătoresc în toată lumea."

După București, cântăreața va ajunge la Mamaia

Dincolo de celebritatea mondială pe care i-a adus-o Jerusalema, astista ne-a povestit începuturile carierei sale muzicale dar și cum este ea în viața de zi cu zi.

Citeste si: Au început filmările pentru “Tu urmezi!”, show-ul revoluționar care va începe în curând, la Kanal D!

Nomcebo Zikode, cântăreață:   "De fapt, nu am început cu domeniul tehnologiei informației, adică IT-ul. Am început cu muzica. La momentul acela eram a doua voce. Asta sunt eu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt așa. Mă poți întălni pe drum și nu te vei gândi la nimic, pentru că fix așa sunt eu. Câteodată uit că sunt cunoscută sau că sunt artist."

Citeste si: Câți ani are Dani Mocanu? Lucruri neștiute despre celebrul cântăreț

Cât timp va ramane în țara noastră, interpreta hit-ului Jerusalema vrea să guste din mâncarurile noastre tradiționale, inclusiv sarmale. Dupa București, ea va merge la Mamaia la un eveniment ce va cuprinde mai multe prezentari de modă.

Citeste si: Iată ce pățesc petrecăreții care dau muzica la maxim. Se întâmplă într-un județ din România

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si