Asistenta din Italia care a salvat un copil de la moarte este româncă: „Mama copilului a leșinat”

O asistentă româncă a devenit eroină. Daniela Bruma Opi i-a salvat viața unui copil de 10 ani. Ea l-a resuscitat 8 minute pe plajă, fără să se oprească.

Author: Georgiana Balaban joi 17 iunie 2021 , 14:49

asistenta eroină din italia
Daniela Bruma este asistenta eroină din Italia.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Daniela a devenit eroină în Italia. Asistenta i-a salvat viața unui minor, pe care l-a resuscitat pe plajă timp de 8 minute, fără oprire. Românca se află pe plajă pentru a se relaxa.

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit marea actriță Jessica Walter

Daniela Bruma Opi este asistentă în Padova. Ea se afla pe o plajă din Rosolina, Italia. Stătea la soare pentru a se bronza când a auzit că un băiat are nevoie de ajutor.

Daniela- asistenta eroină din Italia

Femeia a fost declarată eroină după ce l-a salvat pe un băiețel de 10 ani. Ea l-a resuscitat încontinuu pe plajă. Asistenta a acționat rapid pentru a-l ține în viață.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Minorul se afla în vacanță alături de familie, însă la un moment dat s-a depărtat de mal. El a fost înghițit de valuri și a ajuns într-o zonă destul de adâncă. Tatăl băiatului a mers să-l ajute și și-a adus fiul la mal. Băiatul de afla în fibrilație atrială.

Daniela i-a făcut atunci un masaj cardiac timp de opt minute și nu s-a oprit până când acesta a început să scuipe apă și să respire de unul singur.

Femeia a mărturisit că până și salvamarul s-a speriat atunci când a aflat în ce stare este victima. Însă s-a liniștit când a auzit că ea este asistentă.

„Făceam plajă cu un prieten când am auzit că salvamarii cereau să le aducă un defibrilator. Când am ajuns am văzut că cel mic era cianotic și am început imediat masajul cardiac. Abia după 8 minute a început să scuipe apă și să respire, a fost o situație complicată. Salvamarul s-a speriat și când i-am spus că sunt asistentă s-a relaxat. Dar lângă mine aveam și părinții copilului, îngroziți”, a povestit Daniela Bruma.

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor Academiei Americane de film

asistenta eroină din italia
Caz inedit pe o plajă.[Sursa foto: PixaBay]

Româna a afirmat că părinții copilului erau din Republica Moldova și că nici măcar nu înțelegeau ce le spune salvamarul. Ei erau de-a dreptul șocați. Daniela Bruma a fost ca un înger pentru ei.

În timp ce Daniela Bruma îi făcea masaj cardiac băiatului, mama a leșinat și și-a revenit de mai multe ori.

„Mama copilului a leșinat și și-a revenit de mai multe ori lângă mine. Eu, care sunt de origine română, am făcut și pe traducătoarea până la sosirea ambulanței”, a mai spus asistenta.

Acum băiatul este perfect sănătos. El a fost transportat de urgență la spital. Asistenta a afirmat că își dorește să-l vadă pe băiat și să îl vadă fericit.

Citeste si: Cât de scumpă este viața în Coreea de Sud și care este salariul minim de acolo


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si