Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”. Povestea impresionantă a ursoaicei Ina; Captivă în “jungla umană”, tînjind după libertate, timp de 20 de ani

O ediție impresionantă ne oferă duminica aceasta, de la 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D. Echipa “Asta-i România!” ajunge la Zărnești, la sanctuarul urșilor, pentru a afla și a ne oferi, prin intermediul emisiunii, povestea ursoaicei Ina, animalul care a impresionat o țară întreagă din cauza traumelor care i-au rămas, după ce a stat închisă într-o cușcă, timp de 20 de ani.

Author: Georgiana Balaban vineri 22 ianuarie 2021 , 14:39

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Ediție de neratat la „Asta-i România”.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deși acum e în semilibertate, și are la dispoziție hectare întregi de pădure pe care să le exploateze, animalul nu știe să facă asta, spun îngrijitorii.

Se învârte în cerc, într-o cușcă imaginară; în mintea ei gratiile încă există, și îi limitează mișcările. Impresionați de povestea Inei, oamenii s-au grăbit să vină la Zărnești să vadă cu ochii lor ursoaica. La circ a început și viață Inei, care mai apoi a stat 20 de ani într-o cușcă îngustă a unei grădini zoologice, în condiții jalnice, fapt care a marcat-o pe viață. Poate și acum ursoaica s-ar fi aflat după gratii dacă cineva nu ar fi sesizat ceea ce se întâmplă acolo. Ursoaica Ina a împărțit cu sora ei, Anca, un singur țarc, un singur bazin de apă, un singur bârlog și un singur teren "de plimbare", deși ursoaicele erau două. După ani buni de sesizări, Asociația "Milioane de Prieteni" a înduplecat autoritățile să facă dreptate.

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Povestea ursoaicei Ina la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Ursoaica Ina - captivă în jungla umană.[Sursa foto: Captură KANAL D]

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Emisiunea „Asta-i România” la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mellina de la Survivor, dezvăluiri incredibile despre viaţa ei: "Am pilotat un avion"

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Ursoaica Ina - captivă.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ștefan Cristian, bebelușul neiubit de mama, dar iubit de Dumnezeu

Tot duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!” aflăm, în exclusivitate, povestea tulburătoare a bebelușului abandonat de mamă, într-o pungă, pe stradă. Așa a fost găsit în ajunul Crăciunului un bebeluș nedorit de cea care i-a dat viață. Este o minune, spun medicii de la Spitalul Marie Curie, care l-au salvat și i-au dat un nume- Ștefan Cristian.

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Povestea bebelușului neiubit de mamă.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce mamă poate fi aceea care își aruncă pruncul în stradă și îl condamnă la chin, în loc să-l țină la piept?! Răspunsul halucinant al femeii îl aflăm duminica aceasta, într-o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Lucian Barbu de la Survivor România 2021 a ajuns acasă! Războinicul a transmis un mesaj emoționant de pe aeroport: „Speram că visez”

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
„ASTA-I ROMÂNIA”, doar la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Asta-i România! Povestea impresionantă a ursoaicei Ina; Captivă în “jungla umană”, tînjind după libertate, timp de 20 de ani

asta-i românia la kanal d 24 ianuarie 2021
Mihai Ghiță de la Asta-i România.[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si