Cinci concurenti intra in “ringul cuvintelor”, gata sa dea solutiile la definitiile enuntate de amfitionul emisiunii Dan Negru, care le va fi alaturi pe parcursul intregului concurs.

Astazi, la 22:30, Marea Premiera a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

 “ Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenti. O sa descoperiti altfel de oameni in acest show, este o premiera pentru televiziunea din Romania.

Nu ne intereseaza daca stiu sa cante, sa danseze, daca stiu sa gateasca fasole batuta; nimic din toate astea. Aici, la <Jocul cuvintelor>, conteaza doar ce ai in cap!”, spune Dan Negru.

Citeste si: Lucian Viziru, la “Dimineața cu noi”, a făcut dezvăluiri despre revenirea în România “Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc”

Fiecare concurent va avea la dispozitie 4 minute pentru a da solutiile la cele 14 defintitii enuntate de Dan Negru, efortul acestora pentru raspunsurile corecte va fi rasplatit cu premii importante in bani, fiecare litera valorand 100 de lei.

Emisiunea va putea fi urmarita trei zile pe saptamana

Care vor fi cuvintele ce le vor da batai de cap,  cum se vor descurca acestia sub presiunea timpului si cineva va castiga aceasta prima editie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” puteti afla urmarind cel mai usor de inteles quiz din istoria televiziunii

mondiale,  in aceasta seara, de la ora 22:30.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Emisiunea va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la 22:30.

Citeste si: Radio Impuls te premiază cu o mașină! “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

Nu ratati astazi premiera show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la 22:30, la Kanal D!

Imagini din prima editie, aici:  https://we.tl/t-1467zRdNK9


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si