"Am cântat la clarinet patru ani și tata nu a considerat că sunt atât de bun încât să merite să mă duc 10 km până la liceu.(...) Stăteam departe de liceul Lipatti (n.r. Dinu Lipatti) și tata era un om foarte practic. Cred că s-a gândit <Asta face 16, 17 ani, nu trebuie să aibă foarte multe cârciumi până la liceu, important e ca liceul să fie aproape>.(...)

El era eficient, mergea pe ideea asta că școala trebuie să fie aproape de casă și probabil că nu eram un instrumentist atât de bun și nici atât de harnic",  a povestit îndrăgitul artist.

Cum a ales Tudor Chirilă actoria

Tudor Chirilă a povestit la “Dimineața cu noi” că actoria a fost o alegere de moment, una pe care însă nu a regretat-o niciodată, chiar dacă părinții săi au fost inițiali uluiți de decizia mezinului familiei. 

Citeste si: Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

"Nu știam ce să fac în clasa a 12-a și atunci m-am făcut actor. Nu aveam niciun fel de talent și nicio calitate, nu eram bun la nimic.(...) Când am spus că vreau să dau la teatru, erau (n.r.

părinții) atât de șocați pentru că (n.r.- decizia) a venit de nicăieri, nu se mai aștepta nimeni în familie să meargă cineva după profesia maică-mii.(...) Maică-mea a spus <Nu poți să te duci așa că ne faci de r â s. Dacă ești o bâtă totală aș vrea, totuși, să te verific eu!>. M-a spus să învăț o poezie în ziua în care i-am și spus-o, până a două zi, pe repede înainte".

Tudor Chirilă trăiește ”Visul American”

Artistul este în promovare cu spectacolul "Visul American", care beneficiază de un turneu de anvergură, în peste 20 de orașe din țară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D

Spectacolul este unul extraordinar, cu atât mai mult cu cât Tudor Chirilă interpretează nouă personaje diferite ca vârstă, profesii și tipologii. Regizorul este chiar mama sa, celebra Iarina Demian. Actorul recunoaște că nu îi este ușor să lucreze cu cea care i-a dat viață.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

"Este greu să lucrezi cu cineva din familie în general, mama, frate, pentru că acolo e o dinamică foarte ciudată. Este foarte periculos să duci conflictele acasă, conflictele creative.(...) Este o regulă la noi foarte importantă; tot ce se întâmplă la teatru rămâne la teatru. (...) Dar nu ne-a ieșit de la primul spectacol. A fost cu măcel la primele două, trei spectacole la care am lucrat. După aia, ușor, ușor am reușit să ne echilibrăm",  a mărturisit Tudor Chirilă în cadrul emisiunii "Dimineața cu noi" ce se difuzează, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si