Multi dintre noi se gandesc cum sa isi surprinda persoana iubita, ce cadou sa aleaga astfel incat bucuria sa fie deplina, iar amintirile de neuitat. Dincolo de flori, cadouri-surpriza si cine romantice, o minivacanta peste mari si tari poate fi cadoul perfect.

Citeste si: Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor! Belgianul Van Cleemput primeşte de 5 ori mai puţin decât australianul Cahill!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Nu putini sunt cei dispusi sa plateasca de la cateva sute pana la mii de euro pentru servicii care sa adauge un plus de romantism Zilei Indragostitlor. Resorturile din destinatii exotice precum Caraibe, Maldive sau Bali sunt cele mai cautate colturi de paradis cand vine vorba de experiente inedite alaturi de persoana iubita. Hoteluri de 4 si 5 stele ii rasfata pe indragostiti cu vile private sau bungalouri superbe deasupra oceanului, cu deschidere spre plajele fine, cu nisip fin. Un decor spectaculos, in locatii pitoresti, mici atentii fermecatoare pentru indragostiti, croaziere la apus, degustari de vinuri fine sau cine romantice in doi, un masaj care sa va binedispuna sau un mic dejun stropit cu sampanie sunt doar cateva oferte o zi a indragostitlor la care visati.

Citeste si: Medicul cu 8 clase nu e singurul care a activat pe fals în România! Între 2004 şi 2006, francezul Francois Pinori a operat cu laser 159 de pacienţi la o clinică din Timişoara!

Daca sunteti un romantic incurabil Parisul este o destinatie ce nu ar trebui ratata! Ce poate fi mai frumos decat sa vezi Parisul de la inaltime si sa admiri alaturi de persoana iubita luminile orasului? Majoritatea hotelurilor au pus deja sampania la rece pentru indragostiti, iar restaurantele sunt decorate specific.

La bratul partenerului puteti vizita Turnul Eiffel, Place Vendome, Notre Dame sau Opera. Seara, uitati-va la ceas, asteaptati o ora exacta si priviti Eiffel-ul. La fix are loc un spectacol deosebit de lumini, iar momentul este ideal pentru a-i face o declaratie persoanei iubite.

Citeste si: Monica Niculescu a fost comparată cu Chuck Norris după victoria din Cehia: „Când crezi că totul s-a terminat, auzi «Cioc, cioc». E Monica Niculescu”

Daca mergeti in Roma de Ziua Indragostitilor, opriti-va la micile cafenele stradale,incercati celebre paste italienesti, faceti un picnic pe Treptele Spaniole, si nu ratati o plimbare in parcul Villa Borghese, care are forma unei mari inimi! Sau puteti surprinde persoana iubita cu o declaratie langa Fontana di Trevi. Iar pentru ca iubirea voastra sa fie vesnica faceti o vizita la Ponte Milvio, aici tineri indragostiti din intreaga lumea vin si lasa un lacat prins de corpurile de iluminat pentru a avea o iubire ca-n povesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si