Astroloaga Mariana Cojocaru, despre cum va fi anul 2019 pentru România! Care este politicianul favorizat de astre

Astroloaga Mariana Cojocaru spune că 2019 va fi pentru România un an destul de dificil. O confirmă tranzitele de pe astrogramă.

C.L., duminică 02 decembrie 2018 , 13:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro astrograma României pentru anul ce va veni. Iar, din păcate astrele nu ne dau veşti prea bune. 

”Dacă este să privim retrospectiv analizele făcute de mine anul trecut, veţi observa că am avut dreptate cu toate previziunile. Pornim de la data de naştere a ţării: 7 februarie 1859.
Menţionez doar câteva previziuni confirmate în plan politic:
1.

Creştere Partidului PRO România şi a lui Victor Ponta (Fecioară cu Uranus).
2. Arestarea Elenei Udrea (Capricorn- Luna Neagră în Capricorn pe Astrograma Ţării) şi implicarea justificată a FBI în cercetarea banilor trimişi în ţară.
3. Problemele pe care le are şi le va avea inclusiv Traian Băsescu (Scorpion) şi fetele, generate de Elena Udrea. Cum Karma a fost în Vărsător, din punct de vedere financiar, criza ne-a afectat. Ne costă foarte mult certurile şi supărările generate de actualul Preşedinte, de preşedintele PSD.
Se va lupta în continuare şi în 2019, deoarece Axa de Destin va fi în Rac şi Capricorn, iar Ascendentul României este în Rac. Un an şi mai dificil va fi Noul An, deoarece Karma şi Dharma vor rezona cu Luna Neagră, alias Lilith pe Astrograma Ţării Româneşti.

Mariana Cojocaru, astrograma României în 2019! Cu sănătatea nu vom sta foarte bine

Au scăzut la jumătate vânzările de case şi imobile. Criza se poate acutiza, deoarece ne-au fost tăiate în mare parte finanţările de afară.
Nici din punct de vedere al sănătăţii nu vom sta foarte bine. Rezonarea Axei de Destin cu Luna Neagră indică faptul că oamenii nevoiaşi vor trebui să îşi asigure singuri sănătatea cu leacuri din bătrâni (ceaiuri, tincturi, cataplasme, poţiuni pregătite cu mânuţele lor în gospodărie).

Nu uitaţi de acupunctură, ca să vă reglaţi câmpurile energetice. Voi organiza evenimente în care vă voi învăţa personal cum vă puteţi îmbunătăţi Destinul în 2019.

Mariana Cojocaru, astrograma României în 2019! Va fi un an al extremelor din punct de vedere meteorologic

Un An Nou al extremelor va fi şi din punct de vedere meteorologic. Anul 2019 va fi guvernat de Mercur, Planeta a Şasea din Gromovnicul din Bătrâni.

Un an uscat, vânturos şi nu prea roditor. La debut primăvara va fi uscată, friguroasă, apoi caldă şi vânturoasă. Vara începe cu moină, apoi va fi caldă. Gromovnicul îmi indică faptul că va fi ploaie multă la sfârşit de vară. Toamna va începe în octombrie. Friguroasă la început, apoi  va veni cu strălucire de la Soare şi ploaie. Iarna va fi cu vânt, vifor şi ger. În 2019 vor fi fructe multe, vin mai puţin, grâul de primăvară şi seminţe mai puţine.
Să nu rataţi trufandalele autohtone (stevie, urzici, leurdă, etc), pe care să le combinaţi cu puţină carne sau peşte. Să faceţi dulciuri cu mânuţele dvs., ca să vă bucuraţi copiii. Daţi şi celor nevoiaşi din vecini şi de la şcoală (să se reintroducă Programul Cornul şi laptele sau covrigul şi laptele), ca să se bucure şi ei de Sărbători şi când puteţi Domniile Voastre. Şi animăluţelor din drum să le daţi oase şi bobiţe. Dacă puteţi luaţi-le în casă şi salvaţi-le. Aşa ne îmbunătăţim Destinul de Neam şi Popor!

Mariana Cojocaru, astrograma României în 2019! Tensiunile pot duce la război

Tensiunile care vor apărea în ţară trebuiesc aplanate (an guvernat de Mercur), că pot degenera. Pot duce la ruperea ţării şi la război. Încercaţi să vă luaţi destinul în mâini şi să nu fiţi la mâna altora. Nu vă lăsaţi, fiţi curajoşi şi curajoase! Oricine se poate descurca şi cu bani mai puţini! Vor fi taxaţi cei care fură bani şi căpuşează statul.Mulţi îl vor susţine pe Victor Ponta. 
La Mulţi Ani şi Un An bun vă doresc!”
, este previziunea Marianei Cojocaru pentru anul viitor. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si