Astrologie august 2022. Când au loc luna plină și luna nouă

Luna plină luna nouă august 2022. Iată când va fi lună plină și lună nouă în august 2022. Află când au loc schimbările fazelor lunii din august 2022!

Author: Madalina Grigore marți 02 august 2022 , 18:30

Luna plină luna nouă august 2022

Astrologie august 2022. Când au loc luna plină și luna nouă

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luna plină luna nouă august 2022. Fazele lunii reprezintă diversele forme în care poate fi văzută luna și care sunt întotdeauna aceleași.

Aceste modificări se raportează la poziția lunii în raport cu Pământul și Soarele.

Astfel, ciclul lunar este alcătuit din 28 zile și format din patru faze principale: Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru). În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii.

Luna plină are loc pe 11 august 2022

Prima lună plină din ultima lună de vară va avea loc pe data de 11 august. Aceasta va fi ultima lună plină din această lună, următoarea va avea loc pe data de 10 septembrie 2022. 

În astrologie se spune că, o lună plină este vazută ca un apogeu, un punct culminant. Oamenii confundă deseori Luna plină cu un timp pentru a manifesta, în timp ce aceasta practică este mai potrivită în timpul lunii noi.

Citeste si: Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Luna plină  se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba.

De asemenea, faza de lună plină este cunoscută pentru faptul că aduce sentimente și emoții intense, însă pot reveni și unele situații nerezolvate din trecut.

Luna nouă are loc pe 27 august 2022

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă.  Faza Lunii noi  este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se intrepune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibilă vederea Lunii deoarece ea este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare. 

Citeste si: Horoscop 2 august 2022: Zi plină de speranţe pentru aceste zodii

Totodată, în cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. Când se rotește un sfert din tură și putem vedea doar jumătate din lună luminată are loc semilună, când poate fi văzută în totalitate, când Pământul se aliniază cu Soarele, are loc luna plină.

Ciclul lunar are 28 de zile și este format din patru faze: Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru). 

Citeste si: Jupiter retrograd în Berbec, începând cu 28 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect astrologic


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si