Mădălina Manole a murit la 38 de ani. Anunțul morții a fost făcut pe pagina oficială de socializare pe care o administra. Apropiații transmit numeroase mesaje de condoleanțe.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului internațional! Anton Walkes a murit la doar 25 de ani

Mădălina avea doar 38 de ani, iar în anunțul oficial făcut pe Facebook se menționează că aceasta a plecat dintre cei vii luni seara.

Nu au fost date detalii cu privire la cauza sau circumstanțele în care s-a produs decesul.

Cum s-a produs totul

După ani în care și-a făcut un nume în domeniu, prin intermediul colaborărilor cu publicații cunoscute, astrologul Mădălina Manole a încetat din viață la vârsta de 38 de ani. În cadrul anunțului tragic se menționează și faptul că vor fi date informații despre înmormântare în viitorul apropiat.

Citește și: O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, se arată pe pagina de Facebook a Mădălinei Manole.

Vestea tristă i-a șocat pe toți cei care o cunoșteau. Pagina sa de Facebook este plină acum cu mesaje în care aceștia și-au transmis durerea, dar și un ultim omagiu pentru cea pe care o descriu numai în cele mai frumoase moduri.

Citește și: VIDEO| O celebră actriță a murit. A fost considerată un sex-simbol

„Nu îmi vine să cred ...simpla, caldă și extrem de muncitoare, cu un gând și o vorbă bună pentru fiecare. Ceea ce pot să spun este că îmi doresc enorm ca sufletul ei să fie așezat acolo unde merită, în Lumină. Pentru că Mădălina Manole va rămâne mereu o Lumină.”, a spus unul dintre apropiați.

„Mădă, ne-ai lăsat fără cuvinte! Ai plecat prea devreme!!! Îți ascult mesajele vocale și încă nu-mi vine să cred…Dumnezeu a luat la el un om extraordinar! Sincere condoleanțe! Dumnezeu s-o ierte!”, a transmis o prietenă.

Citește și: Actrița Annie Wersching, din Star Trek, a murit la vârsta de 45 de ani

Mădălina a postat ultima dată pe Facebook pe 14 ianuarie 2023. Era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, dar s-a dedicat profesiei de astrolog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si