Atentat șocant cu cuțitul pe o stradă din Rusia. Un bărbat a înjunghiat cu un cuțit trei trecători într-un parc de lângă gara Zheleznodorozhny, din orașul 1,3 milioane locuitori și situat la 1.400 de kilometri est de Moscova, a informat agenția de știri TASS, citând anchetatorii regionali.

Citeste si: Dubla crimă care șochează România. O femeie și fiul ei de 15 ani, uciși cu sânge rece

Atentatorul avea cazier pentru acte de huliganism

Potrivit The Moscow Times, atacul a fost rezultatul unei dispute apărute pe fondul consumului de alcool. Un site local de știri a raportat că toate cele trei victime erau bărbați. Presa l-a identificat pe atacator ca fiind Alexander Nikolayevich Kukushkin, în vârstă de 34 de ani.

Acesta avea cazier la activ: în trecut s-a confruntat cu taxe administrative pentru conducerea în stare de ebrietate, tulburarea liniștii publice, precum și acte de huliganism. Poliția l-a împușcat pe atacator când acesta a încercat să reziste arestării, a raportat TASS, citând Ministerul de Interne regional.

Atacurile cu cuțitul, obișnuite în orașele din Rusia

Criminalul a fost dus la un spital local unde va fi audiat. La fața locului se află anchetatori regionali și experți criminalistici.

Atacurile cu cuțitele nu sunt neobișnuite în Rusia, cu exemple recente, inclusiv o luptă cu cuțitul din 2018 la o școală din Perm, care a dus la rănirea a 12 persoane și înjunghierea în 2017 a cunoscutei jurnaliste Tatyana Felgenhauer, care din fericire

a supraviețuit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alt risc mortal în pandemia de coronavirus. Cum poți să faci accident vascular sau infarct fără să ai COVID-19

Citeste si: A murit un cunoscut om de afaceri din România, după ce a fost înțepat de albine

Două persoane ucise cu cuțitul și în România, în Argeș

O femeie din comuna argeşeană Mihăeşti şi fiul ei, în vârstă de 15 ani, au fost omorâţi, duminică, de un bărbat care ar fi fost concubinul acesteia şi care, ulterior, a încercat să se sinucidă. Femeia a fost omorâtă chiar în curtea bisericii, iar copilul a fost găsit fără viață pe o stradă din sat.

Dubla crimă a fost comisă duminică după-amiază  în zona bisericii din satul Drăghici, comuna Mihăești. Băiatul a fost găsit primul, căzut pe stradă, cu capul într-o baltă de sânge. Cadavrul copilului prezenta leziuni în zona capului, iar corpul femeii a fost descoperit ulterior, chiar în curtea lăcaşului de cult, având o rană adâncă la gât. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si:  Accident rutier în Argeş: Şase persoane au ajuns la spital

Cel care a anunțat la numărul unic de urgență 112  crima îngrozitoare  a fost preotul din sat, relatează presa locală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si