În decembrie anul trecut, pe masa judecătorilor din Pitești a ajuns dosarul penal în care Dani Mocanu este judecat de această dată, pentru că ar fi condus de mai multe ori fără permis. Acesta este acuzat de infracțiune în formă continuată, deoarece a condus fără permisul auto de repetate ori.

Manelistul, Dani Mocanu riscă 3 ani de închisoare, după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis

Astfel, procurorii încearcă să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani de închisoare.

Dani Mocanu a mai fost condamnat o dată pentru aceeași infracțiune, în anul 2017, însă atunci a primit o pedeapsă cu suspendare.

Dani Mocanu, alt dosar penal după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis
Dani Mocanu, alt dosar penal după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Șoc în showbiz. Dani Mocanu a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare

Cu câteva luni în urmă, suspendarea a fost anulată din cauza unei alte condamnări. Pentru clipul ”Curwa”, manelistul a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor. Acesta ar fi atacat hotărârea judecătorilor, potrivit căreia ar urma să ispășească o pedeapsă pentru 6 luni.

Totodată, după ce într-un alt clip al său a apărut un leu rănit, Dani Mocanu a fost acuzat într-un alt dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Însă, unul dintre cele mai grele dosare penale pe numele manelistului este cel pentru care a fost trimis în judectă pentru proxenetism, în care a fost deja arestat preventiv. Pentru această faptă, Dani Mocanu riscă până la 10 ani de închisoare.

Citeste si: Dani Mocanu, mesaj șocant de adio: ”Rămâneți cu bine, dragii mei fani!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si