Racheta a căzut pe o casă nelocuită din Zona Verde şi nu a provocat victime, a anunţat armata irakiană marţi într-un comunicat.

Ea fost trasă dintr-un cartier din estul capitalei irakiene, potrivit aceleiaşi surse.

Acesta este al 28-lea atac de acest tip care vizează interese americane în decurs de şapte luni în Irak, care are un nou Guvern considerat capabil să ”reîncălzească” relaţiile cu Washingtonul, aflate la cel mai scăzut nivel în aceste luni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

”Racheta a cauzat pagube materiale, fără să facă victime”, a declarat un oficial din cadrul serviciilor irakiene de securitate.

Atacul nu a fost revendicat- la fel ca toate cele dinainte care au vizat interese americane-, însă Statele Unite acuză cu regularitate facţiuni irakiene proiraniene că se află în spatele acestor tiruri.

Liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a prezis că Statele unite urmează să fie ”expulzate” din Irak şi din Siria, două ţări în care Iranul şi-a extins în mod neîncetat influenţa prin intermediul aliaţilor săi politici şi paramilitari.

Bagdad
Bagdad

Citeste si: Bombardament puternic duminică, la Tripoli; aprovizionarea cu apă este în pericol

Citeste si: Rusia a anunţat distrugerea unui rezervor de rachetă aflat pe orbita Pământului

Citeste si: Orientul Mijlociu, pe picior de război? Atacuri sângeroase în Siria. A fost măcel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si