Polițiștii de frontieră au identificat în urmă cu o zi șase cetățeni străini care doreau să intre ilegal în România. Unde erau ascunși aceștia?

Au vrut să intre ilegal în România

Polițiștii de frontieră au identificat la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov șase cetățeni de origine asiatică, care, în urma cercetărilor, ar fi avut ca scop intrarea în România într-un mod ilegal.

Citește și: VIDEO- Prințul Paul al României, unul dintre cei mai cunoscuți fugari din țara noastră, a fost prins. Unde a fost depistat

frontiera

Foto simbol- punct de trecere al frontierei

[Sursa foto: istockphotos]

Descoperirea șocantă a fost realizată ca urmare a controlului specific de intrare în țară. Împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, autoritățile au găsit într-un spațiu special amenajat al unei autoutilitare, conduse de un șofer bulgar, șase persoane de origine asiatică, fără documente, care intenționau să intre în România.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Se pare că cercetările au fost preluate de autoritățile din Bulgaria.

Citește și: "Nu mai plânge!". Roberta s-a aruncat în brațele lui Sebastian, după ce a ajuns la capătul puterilor. Cine ar fi de vină pentru starea blondinei? Noul concurent simte că îi va călca curând pe urme: ”Mă provoacă"

poltisti

Au vrut să intre ilegal în România, dar au fost prinși de polițiști

[Sursa foto: istockphotos]

În data 27.04.2024, polițiștii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov, împreună cu polițiști de frontieră bulgari au efectuat controlul specific de intrare în țară asupra unei autoutilitare condusă de către un cetățean bulgar.

În urma verificării amănunțite a compartimentului marfă, într-un loc special amenajat din șasiul autovehiculului, au fost descoperite șase persoane de origine asiatică, fără documente de identitate, care intenționau să intre ilegal în România.

Persoanele descoperite dar și cercetările în cauză au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare în conformitate cu acordul dintre cele două state, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si