Avocata Denise Rocha este cunoscută în toată lumea nu prin procesele câștigate în instanță, ci pentru ipostazele seducătoare postate pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Cine este Shamima Begum, femeia căreia i s-a retras cetățenia britanică? S-a căsătorit cu un jihadist și susține că este o victimă

Zilele trecute, femeia de 40 de ani din Brazilia a întors din nou toate privirile și a strâns sute de mii de apreciate pe rețeaua de socializare, potrivit Daily Star.

Avocata a renunțat la costumul sobru și s-a îmbrăcat într-un echipament de asistentă medicală. „Cea mai tare avocată din lume” se transformă în asistentă atrăgătoare – iar fanii o roagă să aibă grijă de ei.

View this post on Instagram

A post shared by Denise Rocha LR (@deniserochalr)

Cine este avocata Denise Rocha

Denise Rocha (născută în 5 decembrie 1983) este un model, avocat și fost consilier parlamentar brazilian, cunoscută pentru că a ajuns pe locul doi în cel de-al șaselea sezon al reality show-ului A Fazenda difuzat de Rede Record în 2013.

Rocha a lucrat până în ianuarie 2011 la biroul unui senator federal din Brazilia. Sarcina ei a fost să monitorizeze progresul comisiilor coordonate de senatorul Ciro Nogueira, cum ar fi Comisia de anchetă parlamentară (CPI) pentru cazul Cachoeira.

Femeia cunoscută drept „cea mai tare avocată din lume” are aproape un milion de urmăritori pe Instangarm unde își etalează corpul în ținute lejere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Frumusețea blondă i-a încântat acum pe fani pentru că s-a îmbrăcat în asistentă medicală, cu fustă scurtă și decolteu adânc.

În aparițiile sale anterioare, avocata a optat pentru costumul de baie sau într-o ținută lejeră de casă.

Femeia spune că a cheltuit peste 300.000 de dolari pe operații estetice, dar investiția a meritat din perspectiva activității sale de fotomodel.

Potrivit New York Post, printre intervențiile estetice care i-au schimbat total aspectul femeii a fost o rinoplastie, Botox, tratamente pentru ten, trei operații de mărirea bustului.

Citește și: VIDEO- Educătoarea agresivă de la grădinița din Popești Leordeni a fost plasată sub control judiciar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si