Avocata Diana Șoșoacă a făcut circ în fața spitalului Matei Balș. A fost blocată de jandarmi

Informațiile oficiale privind lipsa problemelor cu căldura în zona Spitalului Matei Balș sunt contrazise de locatari. Senatoarea Diana Șoșoacă, de la AUR, a mers la Spitalul Matei Balș, însă nu a putut intra din cauza jandarmilor care i-au interzis accesul.

Author: Andreea Bolocan vineri 29 ianuarie 2021 , 13:58

diana sosoaca scandal la spitalul matei bals incendiu
Diana Șoșoacă a făcut un mare scandal în fața Spitalului Matei Balș[Sursa foto: playtech.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După câteva contre cu oamenii legii, în care i-a acuzat că nu respectă poporul român, Șoșoacă a fost abordată de o femeie care locuiește în zona spitalului și care i-a spus că acolo nu există căldură și că oamenii se încălzesc cu calorifere electrice.  La ora 13 e așteptat și președintele Klaus Iohannis la Matei Balș.

Senatoarea AUR a avut un schimb dur de replici cu paznicul spitalului, care nu a lăsat-o să intre în unitatea medicală, unde o anchetă a autorităților este în desfăşurare în urma incendiului de vineri dimineață în urma căruia cinci pacienți internați cu COVID-19 au murit arși.

Diana Șoșoacă a insistat să intre în Spitalul ”Matei Balș”

" Vreau să mă duc înăuntru la Matei Balș să văd ce se întâmplă. Aici trebuie să vină absolut toți parlamentarii să ia atitudine.", a spus aceasta.

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre pacienții de la Matei Balș. O a cincea victimă găsită carbonizată în baie

Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie. Și demisia principala este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece și Dansul nu cade niciodată. Dacă mai pun și Colectiv înseamnă că avem patru. Dacă mai pun și Lacul Știughiol avem cinci. Dacă mai pun și Munții Apuseni avem șase.

Șoșoacă îi cere demisia lui Raed Arafat

Eu în acest moment îi cer pe cale oficială demisia lui Raed Arafat. Trebuie numiți alți oameni pentru că toți cei care au fost până acum nu au fost în stare să rezolve problemele sistemului medical din România. Sunt atâția profesioniști care pot deține aceste funcții, oameni care profesează.

Situația în acest moment este foarte gravă. Avem 5 morți. Trei sunt carbonizati și cu arsuri interne. Cum au ajuns să fie carbonzați? Ce se întâmplă cu oxigenul în exces din acele saloane?

Citeste si: Incendiul de la ”Matei Balș”: Ministrul Transporturilor este pregătit să ofere ajutor oricând este nevoie

Avocata Diana Șoșoacă a mai precizat și faptul că nu dorește să vasă medici care trebuie să plătească pentru incompetența altor persoane.

”Avem reiterarea cazului de la Piatră Neamț și reiterarea situaiei de la Spitalul Giulești. Eu nu doresc să văd medici care să fie anchetați și trimiși în judecată, și care să plătească pentru incompetența altor persoane care puteau, prin deciziile lor, să facă din sistemul sanitar unul competent și care să funcționeze că afară.”

”Mi-aș dori o țară ca afară din punct de vedere medical”

Sistemul sanitar în România este în colaps. Adunăm bani la Casa de Asigurări de Sănătate, redirecționăm către alte și alte interese financiare. Follow the money (urmăriți banii)!

„Avem spitale care s-au transformat în crematorii. Avem un Guvern care nu face absolut nimic. S-au preocupat de masca lui Şoşoacă şi de dosarul meu medical. Pentru ce n-au luat atitudine? Avem un profesor, Dr. Streinu Cercel care este mai preocupat de titulatura sa. E obligaţia mea de senator şi de preşedinte al Comisiei de Abuzuri.”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Sursa: Antena3

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si