Viorica Dăncilă: Am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni în Parlament cu temele nefăcute. Aţi avut în favoarea voastră un demers virulent al candidatului Iohannis. Tăriceanu a căzut în capcana lui Ponta

Premierul Viorica Dăncilă răspunde criticilor din moţiunea de cenzură, lansând un atac dur la adresa susţinătorilor acesteia.

K.B., joi 10 octombrie 2019 , 10:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ea le-a reproşat susţinătorilor moţiunii că au venit cu temele nefăcute în Parlament.

A vorbit despre demersul virulent al candidatului Iohannis împotriva Guvernului, iar despre fostul partener de guvernare Călin Piopescu Tăriceanu a afirmat că a căzut în capcana lui Victor Ponta şi că are un apus lamentabil al carierei politice.

Citeste si: Acuzații șoc pentru soția lui Gheorghe Dincă! Femeia a fost în curte în ziua în care a fost arsă Alexandra?

”O luptă oarbă, pornită de cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a cunoscut România vreodată, care acţionează conştient împotriva propriului popor. În al doilea rând, îl avem pe domnul Tăriceanu, care a pus umărul la destabilizarea Guvernului, aşa cum a putut. Cu toată experienţa, domnul Tăriceanu, a căzut în capcana lui Victor Ponta. Era un destin predictibil, totuşi, pentru că asta li se întâmplă celor care se aliază cu Ponta”, a spuyne Viorica Dăncilă.

Citeste si: Restaurantele La Cocoşatu şi La Gil din Bucureşti, închise temporar de ANPC

Citeste si: Dezbaterea moţiunii de cenzură a început. În sală sunt 327 de parlamentari

Pe Ponta l-a numit premierul demisionar pe Facebook.

”Cum puteţi tocmai voi să vă asumaţi reconstrucţia României, dacă nu ştiţi ce le veţi oferi românilor mâine sau peste o săptămână? Ce plan aveţi, cum faceţi? În acest text vă arătaţi foarte curajoşi, dar veniţi cu un plan. Spuneţi oamenilor care este planul pentru viitorul ţării”, a spus Dăncilă.
”Superficialitatea voastră este ruşinoasă. Este janant să veniţi astăzi aşa, în faţa noastră şi a întregii ţări. Şi e a doua oară când o faceţi anul acesta. Sunteţi cei care nu învaţă din greşelile trecutului. Nu aveţi habar să guvernaţi pentru români. Aţi tăiat salarii, aţi impozitat pensiile cât aţi fost la guvernare. Sunteţi inconştienţi şi o veţi mai face o dată. Sunteţi naivi să credeţi că oamenii vor accepta aşa ceva Am citit textul moţiunii şi pot spune că vă reprezintă. Este ca şi grupul semnatarilor ei. Este un amestec de falsuri şi arată caracterul de improvizaţie.

Citeste si: Schimbări la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! Cine conduce acum afacerea în locul soției fostului edil?

Sunteţi singura opoziţie din istorie care a reuşit să depună moţiunea şi apoi să fugă de la vot. Mult succes în a le explica oamenilor cum veţi guverna România””, a declarat Viorica Dăncilă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si