Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: Scenariul apocaliptic care dă fiori întregii planete

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021 sunt de-a dreptul înfricoșătoare. Ce au descoperit cei care au citit cu atențiile profețiile lui.

Mircea Pop, luni 18 ianuarie 2021 , 14:07

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: Scenariul apocaliptic care dă fiori întregii planete
Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: Scenariul apocaliptic care dă fiori întregii planete
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cei care au analizat profeţiile lui Nostradamus susţin că celebrul astrolog a prezis că, în 2021, un om de ştiinţă rus va crea o armă biologică capabilă să transforme oamenii în zombi.

Mai mult decât atât, asta va duce treptat la dispariţia rasei umane.

Nostradamus a scris despre foamete

Foametea este  o problemă la fel de veche ca lumea, dar acum va atinge cote fără precedent şi va duce la moartea multor locuitori ai pământului. Conform lui Nostradamus, aceasta va fi una dintre cele mai grave probleme cu care omenirea se va confrunta în 2021.

Citeste si: Copilul astrolog din India care a prezis pandemia a avut din nou dreptate! Profeție ȘOC pentru 2021: Ce se întâmplă până în martie 2021

„Furtuni solare şi războaie nesfârşite”

„Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus. Acesta ar fi efectul furtunilor solare datorate schimbărilor climatice: creşterea nivelului oceanelor şi a cataclismelor de pe tot globul.

Şi, după tsunami şi cutremure, va urma o serie întreagă de războaie pentru a determina prin forţă cine va avea ultimele resurse naturale rămase.

Citeste si: Baba Vanga- 2021, predicții cutremurătoare: ”Umanitatea va scăpa de cancer”

Cutremur devastator

„Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul”, Nostradamus mai vorbește despre coliziunea unei comete cu Pământul care va provoca o serie de cutremure.

Nostradamus prezice un cutremur în California. Într-unul dintre catrenele lui Nostradamus- „Mercur în Săgetător, Saturn în declin”- se referă chiar la o dată specifică: 25 noiembrie 2021.

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Exact ziua în care un cutremur de proporţii devastatoare ar trebui să distrugă California.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 4 martie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE Rezultate Loto 6 din 49 joi, 4 martie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: "Lidl Tour îşi încheie activitatea în... Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: "Lidl Tour îşi încheie activitatea în România"
monitorulcj.ro
O nouă vară fără festivaluri la Cluj? Organizatorii, la mila autorităților O nouă vară fără festivaluri la Cluj? Organizatorii, la mila autorităților
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si