Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus - cum a devenit vedetă în toată lumea! Povestea lui de viață

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus are doar 14 ani. Abhigya Anand este considerat cel mai tânăr astrolog din lume.

C.L., miercuri 08 iulie 2020 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus, este contestat de unii, care spun că alte predicții ale sale nu s-au adeverit, cum ar fi că în 2019 ar fi trebuit să pornească al Treilea Război Mondial, dar și alte preziceri care nu s-au înfăptuit. Totuși, filmulețele sale despre pandemia de coronavirus, primul în vara anului 2019 și altul în urmă cu câteva zile, au milioane de vizualizări.

Într-un video postat în august 2019, Abhigya Anand a anunțat un ”pericol sever pentru lume” care se va întâmpla între noiembrie 2019 și aprilie 2020, iar când a izbucnit epidemia de corornavirus, toți s-au gândit că băiatul vorbise de COVID 19.

Citeste si: Românca depistată cu coronavirus în Creta s-a plimbat 3 zile pe insulă înainte de a fi pusă în carantină. Spune că nu voia să-și strice vacanța

Zilele trecute, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus, a făcut o nouă predicție terifiantă. Abhigya Anand spune că omenirea va scăpa de pandemia de coronvirus, dar o altă catastrofă va lovi Mapamondul. Anand a lansat o nouă predicție în care a anunțat când se va încheia pandemia și a avertizat, de asemenea, despre o nouă tragedie care va începe în luna decembrie a acestui an și care se va încheia în martie 2021. Abhigya Anand a oferit și o zi clară când se va încheia pandemia de coronavirus – 5 septembrie.

Citeste si: Ce județ poate intra în carantină totală. Alertă după ce COVID-19 a făcut prăpăd

Însă, un alt focar va lovi în jurul datei de 20 decembrie 2020 și va fi mai extrem, cu alte dezastre, care va dura până în martie 2021. Tânărul astrolog explică că în 20 decembrie, planetele de la Saturn și Jupiter vor fi „complet aliniate”. Efectele acestei conjuncții, spune Anand, vor provoca ”multe boli, distrugeri și, eventual, foamete "în rândul populației, deoarece va fi foarte dificil pentru fermieri să-și  culeagă recoltele”. (Citeste mai multe despre predictia făcută de băiatul care a prezis pandemia de coronavirus)

”Nu va rămâne nici o ființă vie dacă oamenii nu iau măsuri”, avertizează băiatul care a prezis pandemia de coronavirus

Cine e Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus! La 7 ani a învățat sanscrita

Abhigya Anand este din India și a devenit cunoscut pe când avea doar 7 ani datorită capacității sale de a învăța într-un timp record. Băiatul a studiat doar câteva luni, una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. În plus, la 7 ani, el a câștigat un premiu extrem de important în India, după ce a recitat ”Bhagavad Gita” (”Cântecul divin", vechi text sanscrit cuprinzând 700 de versete, o scriere sacra în tradiția hindusă), cu pronunții corecte, uimind pe toată lumea.

La vârsta de 10 ani, Abhigya Anand s-a înscris la cursuri de astrologie, după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra, iar acum se pregătește să ia diploma în Microbiologie Ayurvedică de la Institutul de Cercetare pentru Mirobiologie.

Citeste si: Comisia Europeană, prognoză sumbră despre impactul economic al pandemiei. A revizuit în scădere și PIB-ul României de anul viitor

Cine e Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus! Ține conferințe pe tema alimentației sănătoase

Abhigya Anand are propriul program privind alimentația sănătoasă și susține conferințe și prezentări privind pericolele iminente ale mâncărurilor. Discuțiile sale acoperă cele ”5 rele” din bucătărie: sarea, zahărul rafinat, uleiul, laptele ambalat și culturile OMG. A scris 10 cărți pe această temă.

Sora mai mica a lui, Abhidheya Anand îi urmează. La 6 ani, acaesta ”și-a detronat” fratele, fiind cea mai mică persoană care a reușit să recite ”Bhagavad Gita”. În plus, fetița colaborează cu fratele său în promovarea alimentației sănătoase în școlile din India. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si