Băiatul din India care a prezis pandemia de coronavirus anunță un nou pericol pentru omenire: Se va întâmpla în decembrie

După ce a uimit toată planeta cu previziunea sa legată de pandemia de coronavirus, băiatul din indian vine cu o nouă predicție șoc. El a vorbit despre ce se va întâmpla în luna ecembrie a acestui an.

Author: Mircea Pop duminică 16 august 2020 , 10:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Abhigya Anand este din India și are doar 14 ani. El a uimit întreaga lume după ce, în 2019, a prevestit pandemia de COVID-19.

Copilul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

Anul trecut, el vorbea într-un clip postat pe internet despre ” o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. El mai spunea atunci că virusul va dispărea de pe 5 septembrie 2020, după ce va începea să scadă în intensitate.

Previziunea șoc pentru finalul de an

Abhigya Anand a venit cu o nouă predicție. El spune că omenirea va scăpa de pandemia de coronavirus, dar imediat va veni o altă nenorocire.

În perioada decembrie 2020- martie 2021 va avea loc o nouă conjuncţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citeste si: Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus anunță ceva și mai rău. Totul începe în 20 decembrie

El susține că, de data aceasta, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde întreaga planetă.

Pe ce se bazează predicțiile băiatului

Abhigya Anand a spus că prezicerea lui este de natură astrologică, o conjuncţie între planetele Jupiter şi Saturn. Și dă ca exemplu ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secolului XIV și a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Citeste si: Previziuni sumbre lansate de economiști pentru următorii 10 ani. 4 mari catastrofe care amenință omenirea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si