Bărbatul a primit o factură în valoare de 800 de lei la curent electric, în condițiile în care veniturile acestuia într-o lună sunt de 120 de lei, bani ce provin din ajutorul social.

Citeste si: Ciolacu, mesaj către Klaus Iohannis: ,,Nu rezolvăm criza din energie cu planuri mărețe privind schimbările climatice''

Bărbatul a încercat să se înjunghie

Imediat după ce a primit factura, bărbatul a încercat să se înjunghie, dar din fericire rana a fost una ușoară care nu i-a pus viața în pericol.

Fiul bărbatului l-a contactat pe primarul din comună, iar edilul și-a luat angajamentul că va plăti chiar el factura pentru a îl liniști pe bărbat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scumpirile sunt cea mai mare frică a românilor, chiar și acum în pandemie, arată studiile

Ce a transmis primarul comunei Turburea

„Aseară am primit un telefon de la fiul acestui cetățean în care acestea îmi spunea să vin repede pentru că tatăl lui vrea să se omoare, se înțepase cu cuțitul. I-am spus copilului să stea liniștit pentru că venim.

Noi avem un centru medical în comună care funcționează și pe timp de noapte. Am mers, am luat medicul și asistenta, am mers la cetățean acasă. 

Acesta se înțepase cu cuțitul și plângea. Problema este gravă din alt punct de vedere. I-am primis că vom găsi o situație, pentru că mi-a spus că nu mai are cu ce trăi”, a declarat primarul comunei Turburea, Ion Bârcă.

Citeste si: Guvernul asigură că nu vor exista probleme la furnizarea energiei electrice și a gazului în această iarnă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si