„În momente excepționale, o guvernare poate proba prin măsuri excepționale că este preocupată cu adevărat de viața cetățenilor săi. Nu cu miniștri care se lamentează la televizor că o companie de stat din energie îi fură pe români, dar nici măcar nu schimbă conducerea firmei unde ministerul său este acționar.

Nu rezolvăm criza nici cu strategii energetice pe hârtie, nici cu planuri mărețe privind schimbările climatice. Ci cu decizii curajoase, simple și rapide care să protejeze în mod real nivelul de trai al românilor”, a scris liderul PSD, pe Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Parlamentul a votat bugetul pentru 2022. Legea va fi trimisă la Cotroceni pentru promulgare

Ciolacu a vorbit și despre măsurile pe care le va propune coaliției de guvernare

În același mesaj, Ciolacu a vorbit și despre măsurile pe care le va propune coaliției de guvernare pentru rezolvarea problemelor cu facturile românilor.

Citeste si: VIDEO| Guvernul a anunțat noi măsuri pentru facturi mai mici la curent. Cum plătești mai puțin de la 1 aprilie

Ciolacu va cere reducerea TVA la energie și gaze naturale de la 1 februarie 

Acesta spune că va cere reducerea TVA la energie și gaze naturale de la 1 februarie, după ce anterior șeful Guvernului, Nicoale Ciucă, a declarat că va propune coaliției de guvernare noi măsuri de compensare a facturii la energie care să intre în vigoare de la 1 aprilie, printre care reducerea TVA la 5% și compensarea certificatului verde și a bonusului de cogenerare pentru consum.

Citeste si: Sorin Grindeanu este vicepremier în guvernul condus de Ciucă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si