Poliţia Capitalei a transmis, luni seara, că cele două victime au fost găsite fără viață într-un apartament din Sectorul 3 al Bucureștiului. 

Citeste si: Un bărbat a fost ucis de soția sa cu o lopată

Sesizarea a fost făcută prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 19.00, iar polițiștii au descoperit că ambele cadavre  prezentau urme de violenţă.

Anunțul făcut de Poliția Capitalei

„În data de 02 mai 2022, în jurul orei 19,00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3 au fost găsite decedate două persoane, un bărbat şi o femeie, de 62 şi respectiv 52 de ani, ambele prezentând urme de violenţă”, a precizat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, cercetările fiind efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Citeste si: Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii iau în calcul varianta omorului, dar şi a sinuciderii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Corpurile celor două victime urmau să fie ridicate în vederea efectuării necropsiei, au mai transmis polițiștii bucureșteni.

Potrivit primelor informații din acest caz, vecinii au declarat că ar fi auzit mai multe zgomote din locuința celor doi soți. Atunci când au fost găsiți în apartament, victimele prezentau mai multe plăgi înjunghiate, motiv pentru care anchetatorii iau în calcul ca primă ipoteză scenariul unei crime urmate de sinucidere.

Bărbatul și-a ucis partenera din gelozie

Cei doi nu era căsătoriți, dar locuiau împreună într-un apartament situat central, pe Bulevardul Unirii, din București. 

Se pare însă că aveau probleme în relație, iar femeia ar fi plecat într-o vacanță în străinătate cu altcineva. Odată întoarsă acasă, ea nu a știut că orele de viață îi sunt numărate.

Citeste si: O altă crimă zguduie țara. Un individ l-a ucis pe iubitul colegei sale de serviciu: „Mă omoară!”

Bărbatul gelos ar fi pornit un scandal monstru, a încuiat ușa casei și a omorât-o pe femeie cu un cuțit de bucătărie, după care și-a luat viața.

Bărbatul ar fi lăsat și un bilet de adio, în care a povestit că regretă ce a făcut. Frazele din scrisoare sunt în germană și sunt lipsite de coerență, semn că bărbatul nu mai gândea limpede, spun surse din anchetă. 

Poliția a fost chemată chiar de amantul femeii

Apelul la 112 l-a dat chiar presupusul amant al femeii, care a început să își facă griji din cauza faptului că aceasta nu îi mai răspundea la telefon.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Poliția Capitalei informează că cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru omor.

Citeste si: Un șofer aflat sub influența alcoolului a distrus peste 50 de mașini parcate, în Brașov

Trupurile neînsuflețite ale celor două persoane au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si