O bătrână din județul Neamț a fost torturată ani la rând de fiul ei. Gheorghe Lupan a încercat de șase ori să-i ia viața mamei sale. Bătrâna, în vârstă de 81 de ani, a trecut prin chinuri grele.

Citeste si: Doliu în lumea afacerilor. Un celebru informatician a pierdut lupta cu viața

Gheorghe Lupan are 53 de ani și își tortura mama neîncetat.

El locuia alături de femeia care i-a dat viață. Femeia își sfătuia copilul să-și facă casa lui pe un alt teren pe care îl dețineau. Bărbatul se simțea deranjat de vorbele femeii și devenea violent. În urma acestor discuții, bărbatul a încercat de mai multe ori să o ucidă.

Ce a zis fiul femeii torturate

În data de 23 mai 2021, femeia a discutat din nou cu fiul ei. Ea i-a zis să-și facă o casă pentru a avea o realizare în viață. Individul nervos și în stare de ebrietate, și-a legat mama la gură, a împins-o pe scări, iar apoi a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Apoi, a tras-o de păr și a târât-o până aproape de fântâna unde a mai încercat de șase ori să-i ia viața.

bătrână torturată de fiul ei
Bătrână torturată de propriul fiu.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a scăpat ca prin urechile acului. Când Gheorghe Lupan a plecat puțin de lângă mama sa, ea s-a târât până la trunchiul unui copac. Acolo a fost descoperită de celălalt fiu al ei. Bărbatul a fost șocat de cum a găsit-o așa că a sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutor.

Citeste si: VIDEO- O bătrână a fost lăsată să înghețe de frig în fața spitalului

Citeste si: Pensionarul mort, din cauza agresiunii polițistilor, avea o alcoolemie mare. Zaharia a murit asfixiat

În prezent, victima se află la spital sub îngrijirea medicilor. Fiul femeii este și el anchetat de oamenii legii.

Citeste si: Bătrână de 81 de ani, torturată chiar de cel căruia i-a dat viață! La ce chinuri îngrozitoare și-a supus propria mamă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si